Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 09.09.2013.
21:22
mozzartsport.com A

Mihajlović: Iz poštovanja ću se odazvati pozivu na razgovor o novom ugovoru

Nema značaj - ima motiva. Mada je protiv Hrvatske ostala i bez teoretske šanse da se plasira na Prvenstvo sveta u Brazilu, reprezentacija Srbije u pretposlednjem kvalifikacionom meču želi pobedu kako bi ostala bar na trećoj poziciji Grupe A i tako zaustavila slobodan pad na FIFA rang listi, što je od značaja uoči puta ka EURO 2016. u Francuskoj, prenosi "Mocart sport".

 Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović
 

Zato pred susret sa Velsom (utorak, 20.45) Orlovi planiraju tri boda, a javnost se pita da li je sad zgodno nastaviti saradnju sa selektorom Sinišom Mihajlovićem, kako je najavio predsednik FSS, Tomislav Karadžić.

"O tome ne želim da pričam do kraja kvalifikacija. Ako Savez i njegovi čelnici budu hteli da pričaju sa mnom, iz poštovanja ću se odazvati na razgovor. Videćemo da li ćemo se dogovoriti. Bitno je šta želi FSS, ali i šta želi Siniša Mihajlović. Nije ni vreme ni mesto da se priča o tome. Svako od nas razmišlja da završimo kvalifikacije najboljim mogućim rezultatom, iako možda ima nekih koji u to ne veruju. Ponoviću, i posle Siniše Mihajlovića reprezentacija će će imati selektora, kao što ću i ja raditi posle ovoga. Život ide dalje", rekao je Mihajlović. 

Velšane smo u drugom kolu savladali 6:1 u Novom Sadu, ali je jasno da nas na stadionu Kardif sitija čeka totalno drugačija utakmica, pošto više ni jedna ni druga selekcija nemaju šanse da se dokopaju Mondijala.
"Biće teško. Igrači su se mnogo potrošili i na fizičkom i na psihološkom planu. Istina je, ne odlučujemo više o plasmanu, ali ovo su utakmice koje su nam veoma potrebne. I sutra, kad izađu na teren, igrači će da pruže maksimum. Želimo da nastavimo pozitivan trend. Svaka utakmica je priča za sebe. Nikome u modernom fudbalu nije lako dati šest golova. Da sam na njihovom mestu, za mene bi ovo sad bila utakmica života. Ostaje ti do sledeće utakmice želja kad primiš šest golova da pokušaš da se revanširaš. Takav je i njihov mentalitet".

Izvesno je da za domaću reprezentaciju neće igrati najskuplji fudbaler sveta, ali izostanak Gereta Bejla ne raduje Mihajlovića.
"Voleo bih da Bejl igra, nadam se da će igrati, ali ne opterećujemo se njegovim statusom", istakao je Siniša Mihajlović.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.09.2013. 22:35
Ти да знаш шта значи поштовање - не би се ни прихватио посла....
Utorak 10.09.2013. 14:38
Iz postovanja prema sebi i Karadzicu i nepostovanja prema milionima Srba.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online