Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 09.09.2013.
00:16
Beta A

Karadžić: Sa Mihajlovićem na EP u Francuskoj

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić je rekao da su čelnici te organizacije veoma blizu odluke da ponude produžetak ugovora selektoru reprezentacije Siniši Mihajloviću.

 Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić
 

"Razgovaraćemo sa Mihajlovićem i predočiti mu naše viđenje stvari. Uradićemo analizu pređenog puta i, naravno, čuti i njegovo mišljenje. U ovom trenutku veoma smo blizu odluke da mu ponudimo nastavak saradnje do Evropskog prvenstva 2016. u Francuskoj", rekao je Karadžić za današnje izdanje "Sporta", a prenela je Beta.

Karadžić je istakao da je javnost bila za Mihajlovićev dolazak na mesto selektora, ali da je bilo kritike zbog izostanka rezultata.

"Javnost je bila za njegov dolazak na kormilo reprezentacije, ali shodno našem mentalitetu koji priznaje samo sve i odmah došlo je do osude i kritike, pre svega zbog toga što je izostao rezultat, ali i zbog nekih stvari koje nemaju veze sa reprezentacijom. Mi smo još tada rekli da nam je cilj plasman na jedno od dva velika takmičenja, svesni da će Mihajlović podmladiti ekipu, a zahvaliti iskusnim
igračima koji su mnogo dali reprezentaciji", istakao je Karadžić, koji je najavio povlačenje sa mesta predsednika FSS na kraju jesenjeg dela sezone.

On je dodao da je Mihajlović dobro uradio što je podmladio reprezentaciju.

"Mišljenja smo da je Mihajlović uradio dobru stvar: nacionalnom timu je podario mnogo novih imena koja su nam garant da ćemo u narednim kvalifikacionim ciklusima lakše nalaziti put do završnice velikih takmičenja. Pa, Belgiji je trebalo mnogo više vremena kako bi danas bila na dobrom glasu, a veliki broj priznatih stručnjaka danas Mihajlovićevom timu predviđa dane koje bi poželeo svaki nacionalni savez", rekao je Karadžić.

On je rekao da su oni koji žele da Mihajlović ode sa mesta selektora napadali FSS i tražili da nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Lacija i Intera preuzme to mesto.

"Uglavnom su to isti oni koji su do juče napadali FSS i tražili da Mihajlović postane selektor. Sada iz njima poznatih razloga traže njegovo smenjivanje, a navodno sve zbog brige za budućnost srpskog fudbala. Upravo zbog te brige mi želimo kontinuitet i nastavak saradnje sa čovekom koji je na dobrom putu da reprezentaciji
vrati poštovanje", rekao je Karadžić.

Reprezentacija Srbije je dva kola pre kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu izgubila šanse za plasman na to takmičenje.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.09.2013. 00:30
Ni F nećemo videti a ne EP U Francuskoj dok si Ti " Predšjednik" Srpskog fudbala.
Ponedeljak 09.09.2013. 00:36
Ako se ne povuces pravo vremeno (decembar) i povedes svog sticenika sasobom kao i tu mafiju oko tebe narod ce izaci na ulice !
Ponedeljak 09.09.2013. 01:09
Kakav te bre prudužetak ugovora sa Mihajlovićem snašao? Marš bre iz srpskog fudbala,i jedan i drugi!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online