Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 18.03.2013.
19:15 >> 21:25h
Vestionline, Kurir A

Zvezda raskinula ugovor s Jankovićem, Sa Pinto novi trener

Fudbalski klub Crvena zvezda će sporazumno raskinuti ugovor s trenerom Aleksandrom Jankovićem, rekao je danas agenciji "Beta" potpredsednik Upravnog odbora tog kluba Slaviša Kokeza.

Kraj posla u Crvenoj zvezdi - Aleksandar Janković

"Sale je Zvezdino dete. On je celog života u klubu i uvek je tu kada je najpotrebnije. On neće biti oteran kao što su neki mislili, već nastojimo da s njim sporazumno raskinemo saradnju", rekao je Kokeza.

Janković je preuzeo Crvenu zvezdu avgusta 2012. godine.

"Razgovarao sam s Jankovićem. On je vrlo korektan čovek i preuzeo je klub kada to niko nije hteo", kazao je Kokeza i dodao da se još ne zna ko će biti novi trener, jer o tome treba da odluči sportski direktor Zoran Stojadinović.

Sednica Upravnog odbora Crvene zvezde održana je danas sa početkom u 18 sati.

Upravni odbor odlučio da Sa Pinto preuzme klupu Crvene zvezde

 

Upravni odbor usvojio predlog sportskog direktora Zorana Stojadinovića, pa je Portugalac Rikardo Sa Pinto određen za novog trenera Crvene zvezde, saznaje Kurir!

 

Direktor crveno-belih Zoran Stojadinović prošle nedelje video se s njim u Španiji, a bivši trener Sportinga želi da dođe na Marakanu. Rikardo Sa Pinto (41) trebalo bi da dođe u Beograd sutra. Portugalac je slobodan, jer je letos napustio Sporting iz Lisabona, klub čija je igračka legenda i čiji je dres nosio devet godina u dva navrata, a radio je još i u Ljeiriji kao pomoćni trener.

 

Kako pišu portugalski mediji, Sa Pinto nema veliko trenersko iskustvo, ali je veliki radnik i profesionalac, ne trpi zabušavanje i nedisciplinu. Voli napadački fudbal, što je i razumljivo, jer je igrao na poziciji centarfora. U slučaju da Portugalac postane trener, Crvena zvezda bi se vratila u formaciju 4-3-3, koju je forsirao Robert Prosinečki, mada Sa Pinto voli da kombinuje i 4-4-2.

 

Određeni problemi da Sa Pinto sedne na klupu Crvene zvezde mogu biti samo finansijske prirode, jer klub nema novca. Portugalac je u Sportingu imao garantovanu platu po sezoni od 700.000 evra, ali kako saznajemo, spreman je da dođe u Crvenu zvezdu i za tri puta manju sumu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 18.03.2013. 22:00
Preorite stadione i zasadite kukuruz. Ovaj mafijasko-kladionicarski sport, sa ucesnicima najmanje inteligentnim od svih sportova, ne zasluzuje paznju. Ne vredjajte radnike i rudare vestima o vuciqijevom i daciqijevom sportu i njihovim milionerima za koje placaju svi posteni radnici iz Srbije !
Ponedeljak 18.03.2013. 20:00
Ma odakle nama pare za tog Portugalca,nemamo struju da platimo.Ako ga dovedu onda svi trebaju ponovo da nam puste menice jer ovo nema smisla.Neka bude Zivkovic do kraja prvenstva i resavajte dugove pa onda sve ostalo.Sve igrace rasprodati dobiti malo crkavice i sa omladincima u stvaranje novog tima.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online