Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 09.01.2013.
13:27
Vestionline, Beta A

Janković: Želimo tim koji može da odgovori svim izazovima

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da želi da formira tim fudbalera koji će biti spreman da odgovori svim izazovima u prolećnom delu sezone.

Okupljanje crveno-belih pred početak priprema

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas na stadionu u Ljutice Bogdana povodom početka priprema za prolećni deo šampionata.

"Formiramo tim koji će biti spreman da odgovori svim izazovima u prolećnom delu sezone. Cilj nam je da spisak svedemo na 26 fudbalera. Spisak nije definitivan i od ovih 35 igrača na prozivci mnogi neće otići u Tursku", rekao je Janković novinarima na stadionu Zvezde.

Janković je kazao da će na prvi deo priprema u Tursku voditi tridesetak igrača.

"Spremam se sa ekipom koju imam i od mnogo toga zavisi da li će neko otići ili doći. Očekujem da mladi igrači ozbiljno shvate pripreme i poštuju šansu koja im se ukazala. Oni imaju šampionski gen kao i svi koji ovde poteknu", rekao je trener vicešampiona Srbije i istakao da ima mnogo toga da se popravi u igri u odnosu na jesenji deo sezone.

"Čeka nas veliki posao, menjaćemo mnogo jer dosta toga treba da se popravi, što u smislu taktike, što u smislu ostalih stvari", rekao je on i dodao da bi njegovi igrači mogli da izvuku pouke iz eventualnih poraza na pripremama.

Fudbaleri Zveze treniraće u Beogradu do 13. januara kada će otputovati u Tursku na prvi deo priprema.

Džajić: Očekujem bolju igru nego jesenas

Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je danas da u prolećnom delu sezone Super lige očekuje mnogo bolju igru nego u jesenjem delu. 

"Imamo 15 utakmica, i na svaku treba da gledamo kao da je kvalifikaciona. Publika mora da prepozna želju kod igrača. Svesni smo da imamo samo 15 mečeva do kraja prvenstva i samo je to bitno", rekao je Džajić novinarima na stadionu Zvezde.

"Očekujem bolju Crvenu zvezdu jer je kadra da bude bar 30 odsto bolja nego na jesen", dodao je on.

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović kazao je da će prednost imati strani fudbaleri, ako uopšte budu dovođena pojačanja u klub.

"Sve je otvoreno, daj Bože da dođe neki novi igrač. Dobro bi došlo ali znamo u kakavoj smo situaciji. Prednost će imati stranci jer je kod nas sve skupo i zauzeto", rekao je Stojadinović.

Potpredsednik crveno-belih Nebojša Čović rekao je da je račun kluba blokiran za nešto manje od 3,5 miliona evra.

"Bez ozbira na blokadu računa mi možemo da funkicionišemo. Račun nam je trenutno blokiran za nešto manje od 3,5 miliona evra, a kada bude deblokiran neće ponovo lako ući u blokadu", rekao je Čović i dodao da kada bi Marfin u Univerzal banka skinuli blokadu, da bi "ta blokada bila upola manja nego što je trenutno".

Čović je istakao da nije potrebno žuriti što se tiče dovođenja novih igrača.

"Prelazni rok traje do 27. februara, gde se žurimo? Svi oni koji iz kluba huškaju medijima o tome ne misle dobro klubu", rekao je Čović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online