Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 28.07.2014.
16:37
telegraf.rs, kurir A

Terzić: Džajić je potreban Zvezdi, ali ne kao predsednik!

V.d. generalnog sekretara je razgovarao sa legendom kluba koji je pre više od mesec dana podneo ostavku na funkciju predsednika o njegovom eventualnom povratku na Marakanu.

Zvezdan Terzić i Nenad Lalatović
 

Vršilac dužnosti generalnog sekretara i sportskog direktora Crvene zvezde, Zvezdan Terzić glavna je ličnost na Marakani ovog leta, međutim, svestan je da će mu uskoro biti potrebna podrška u rukovođenju klubom, a on bi lično voleo kada bi mu se u tom poslu priključio Dragan Džajić, koji je pre više od mesec dana podneo ostavku na funkciju predsednika crveno-belih.


Aktuelni prvi čovek šampiona Srbije je u razgovoru za “Kurir” rekao da se sastao sa Zvezdinom legendom i da je razgovarao sa njim na temu njegovog povratka u klub, u bilo kakvoj ulozi.

"Išao sam na crnogorsko primorje na jedan dan kako bih se sreo sa Džajićem. Razgovarali smo nekoliko sati. Mogu reći da ja Crvenu zvezdu ne mogu da zamislim bez njega. On je, jednostavno, najveće ime u istoriji srpskog sporta, a ne samo Zvezde. On i Crvena zvezda su asocijacije jedno za drugo", rekao je Terzić.

Džajić je prema njegovim rečima zatražio neko vreme kako bi razmislio o svemu, a da po završetku leta ponovo sednu za sto i porazgovaraju o svemu.

"Trenutno mu je malo krivo što je na neki način potrošen i što je ispao kriv za određene stvari. On se nije školovao za takav posao, niti je želeo da ga radi. Zna sa igračima, da ih posavetuje, da prepozna talenat, to su njegovi najveći kvaliteti",  rekao je v.d. genseka i dodao da Džajićev povratak u klub ne sme da se dovodi u pitanje.

"Dragan Džajić mora da bude deo kluba. On mora da bude prisutan, ali ne u onom obliku u kakvom je bio do sada, jer on to nije ni želeo da radi. On je sportski čovek i trebalo bi da bude ambasador Crvene zvezde, jer ne postoji bolji promoter kluba od njega. Njegov dan bi trebalo da počne tako što će svratiti na Marakanu i makar da pogleda trening igrača i tako im da dodatni motiv", rekao je Terzić.

POVEZANE VESTI

Utorak 29.07.2014. 15:59
Moje misljenje je da,Dzaja bude kao neki Pocasni Presednik na Ugled u Bajernu, gde je Bekenbauer taj,Ali u bajernu i te kako se slusa sta ce na sve reci Franc,mada nema nikakvu Funkciju njegovo je Misljenje i Veza jako bitna za Buducnost Kluba. Zato Terzo,spusti loptu da je i Dzaja moze Videti,i savet nikad nije na odmet ako je u pitanju ZVEZDA.Sad ce se javiti oni koji to sve vide kao LOPOVSKA POSLA:Halo DANAS se bez nekih Muckica nemoze jer je ceo Svet u tom,zato za dobrot Kluba. Hvala.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online