Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 09.12.2012.
12:12
P. Bajić - Vesti A

Prava Zvezda samo s titulom

"I pored minusa od šest bodova, cilj je jasan i nijedan drugi ne odgovara renomeu kluba i ekipe koja mora da se pojača", rekao je Dragan Džajić.

Slučaj trenera za mene nikada nije ni postojao - Dragan Džajić

Za sada jedini kandidat, a u svakom slučaju glavni favorit na izborima za predsednika Crvene zvezde, Dragan Džajić, izašao je pred predstavnike medija svestan da će predstojeće glasanje - 17. i 18. decembra, biti samo formalnost.

Ipak, u prvom razgovoru posle zvaničnog objavljivanja kandidature, o kojoj je odluku doneo Upravni odbor, na zajedničkom sastanku sa članovima Komisije za stabilizaciju i reorganizaciju, nije želeo detaljnije da priča o planovima za budućnost.


"U ovom trenutku, na čelu sam privremenog organa i jedini kandidat za predsednika, a ne predsednik. Kada se završe izbori, pričaćemo konkretnije o svemu. Prvo, da sačekamo taj datum, a onda me pitajte sve što poželite", rekao je Džajić na pres-konferenciji, na kojoj je saopšteno i da Aleksandar Janković ostaje trener prvog tima.


Upravo na tu temu bilo je najviše priče proteklih dana. Janković je ponudio ostavku, pa se u javnosti pojavila lista mogućih kandidata za novog kormilara... Posle svega, a najviše zbog jasnog uvida u finansijsku situaciju, pružena je podrška dosadašnjem šefu stručnog štaba.


"Slučaj trenera za mene nikada nije ni postojao, nametnut je i nisam želeo da komentarišem varijante koje su se pojavile u javnosti. Sa Jankovićem je razgovarano odmah pošto je oformljena radna grupa. Od prve utakmice imao je našu punu podršku i nije se ni razmišljalo o njegovoj smeni. Sigurno ćemo razgovarati kada se završi polusezona, da čujemo njegov izveštaj o radu i planove, pa da nađemo najbolje rešenje. Bilo je nesmotrenosti i sa njegove strane, a nama je objasnio da je onakvim istupom želeo da motiviše igrače za poslednju utakmicu", podsetio je Džajić na obraćanje javnosti aktuelnog trenera pred duel sa Vojvodinom, kada je govorio o situaciji u klubu.


Kada je reč o ambicijama, Džajić nema dilemu i pored minusa od šest bodova.

"Da sada počinje sezona, rekao bih bez razmišljanja da Crvena zvezda ide na prvo mesto. To je slučaj i sada, ali je presudno da se ove zime sastavi dobar tim. Titula treba da bude cilj, a videćemo da li ćemo uspeti. U ovoj, srpskoj ligi, to je moje, lično mišljenje, sve osim osvajanja šampionata je neuspeh za klub kakav je Crvena zvezda".


O eventualnim pojačanjima, Džajić nije želeo detaljnije da govori.

"O tome ćemo konkretno kada klub dobije predsednika. Sada mogu da kažem da nije sporno da će Janković, zajedno sa sportskim direktorom, voditi priču o dovođenju i prodaji igrača, naravno uz konsultacije sa ostalim faktorima u klubu. A ko će doći ili otići, videćemo. Velika je glupost da Zvezda u svakom prelaznom roku dovodi po šestoricu-sedmoricu igrača, to sigurno neću dozvoliti ako budem predsednik. Takođe, važno je i da se rastane sa nekim igračima, kako bi se otklonio višak u ekipi. Zima je duga, ali je bitno da sve na tom planu bude poznato do početka priprema", zaključio je Dragan Džajić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online