Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 16.10.2012.
23:05
Vestionline, Beta A

Mihajlović: Imali smo peh!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je posle večerašnjeg poraza od Makedonije u Skoplju sa 1:0 u četvrtom kolu Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, da je njegov tim "imao peh".

"Greška može svakom da se desi" - Siniša Mihajlović ostavio kapitena na klupi

"Imali smo peh što nam je igrač isključen, momci su do poslednjeg momenta pokušali da izjednače. Imali smo šanse koje nismo iskoristili i izgubili smo. Pripremili smo utakmicu znajući da će biti uravnotežena i da će mnogo veće šanse imati onaj ko prvi postigne gol", rekao je Mihajlović beogradskoj TV Prva.

Makedonija je pobedila sa 1:0 golom Agima Ibraimija u 59. minutu iz penala, koji je napravio desni bek Nenad Tomović i za to dobio crveni karton.

Tomović koji je skrivio penal i dobio crveni karton, utakmicu je počeo umesto kapitena Branislava Ivanovića, a Mihajlovich je rekao da greška može da se dogodi svakome.

"To nema veze, Tomović je do penala igrao odlično, svako može da pogreši. Hteo sam defanzivnog igrača koji će paziti na gol, da ne bismo bili previše ofanzivni. Protiv Belgije smo zbog toga dobili tri gola. U fudbalu uvek mora neko da pogreši", kazao je selektor.

Srbija posle četiri utakmice ima četiri boda, šest manje od Belgije i Hrvatske.

"Naša četiri boda naspram njihovih 10 je velika razlika, ali ima još utakmica... Idemo jednu po jednu utakmicu, sledeću igramo u 22. marta protiv Hrvata i idemo tamo da probamo da pobedimo, ali ima još mnogo vremena", rekao je Mihajlović.

Janevski: Čekali smo svoju šansu

 

Čedomir Janevski, selektor Makedonije, posle pobede nad Srbijom od 1:0 dočekan je aplauzima od strane makedonskih novinara.

 

"Čestitam mojim igračima, koji su bili odlični, vratili su se posle poraza od Hrvatske. Odigrali smo veoma dobro protiv agresivne Srbije, čekali smo svoju šansu i dočekali je u drugom poluvremenu", istakao je Janevski koji je dosta promenio tim u odnosu na poraz od Hrvata (1:2).

 

"Svi koji su pozvani imaju šansu da budu u startnoj postavi i to je naš kvalitet. Neki igrači su bili kažnjeni, neki povređeni, neki umorni. Ristić i Popov nisu bili u protokolu, jer su disciplinski sankcionisani. U našoj reprezentaciji postoji kodeks ponašanja, koji mora da se poštuje. Samo kolektivom možemo da pravimo dobre rezultate, jer ne možemo pojedinačno da rešavamo utakmice", završio je Janevski.

POVEZANE VESTI

Utorak 16.10.2012. 23:11
Као играч си вриједио, али као тренер...
Utorak 16.10.2012. 23:14
Brate, ne radi se tu ni o kakvom "pehu" vec jednostavno nisu imali veze. Defanzivac sa zutim kartonom jos u kaznenom prostoru ne bi smeo ni slucajno da pipne igraca, ili je bas tako trebo da odigra?. Nije to samo njegova krivica, cela ekipa igra katastrofalno. Odnosno rezultati najbolje govore. Na zalost! Ali, idemo dalje. Srbija!
Utorak 16.10.2012. 23:44
đe je stao pižon nastavlja miha .svaku utakmicu će počinjat sa izjavom "našim današnjim protivnicima prepuštam ulogu favorita" pa makar igrali sa san marinom
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online