Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 18.09.2012.
22:25
Vestionline, smedia.rs A

Štimac uz Mihajlovića: Reprezentacija seli iz Zagreba

Selektori Hrvatske i Srbije, Igor Štimac i Siniša Mihajlović kubure sa sličnim problemom, pa su obojica najavila da će izmestiti utakmice reprezentacije iz glavnih gradova zbog problema sa navijačima.

Valjda će navijači biti uz nas protiv Srbije - Igor Štimac

Hrvatski portal index.hr opširno je komentarisao negativan stav srpskih fudbalera i stručnog štaba o igranju reprezentacije u Beogradu.

U komentaru se navodi odlučnost Mihajlovića da reprezentacija više ne igra u Beogradu ako se nastave zvižduci sa tribina.

"Šanse nisu velike da Belgiju dočekamo u Novom Sadu, jer su već rezervisali smeštaj za sebe, goste, sponzore. Ne bismo ni tražili ni premeštaj da ne postoji ta grupa ljudi koja pali masu i vređa pojedine igrače, ponašanjem šteti reprezentaciji. To nisu navijači koji žele dobro reprezentaciji. Ova Srbija nije moja, ni Srbija Saveza, već Srbija koja pripada svima nama i za koju svi moramo da živimo i navijamo. Ako se budu čule uvrede i zvižduci, Srbija više neće igrati u Beogradu dok sam ja selektor. Ne želim da zbog takvih ’navijača’ stradaju mladi igrači kojima najteže padaju zvižduci i loša atmosfera“, istakao je Mihajlović.


Portal zatim dodaje da se slično srpskim, ponašaju i navijači u Zagrebu, kada tamo igra njihov nacionalni tim. Zbog toga je utakmica Hrvatska - Vels "izmeštena" u Osijek, gde se u HNS-u nadaju podršci Igoru Štimcu.

Međutim Hrvati imaju još veći problem, pošto su navijači iz Hrvatske najavili rat protiv HNS-a u svim gradovima Hrvatske.

Interesantan je izaključak komentara koji se odnosi na duele Srbije i Hrvatske.

"Selektori dele isti problem, a navijači istu borbu protiv HNS-a, odnosno FSS-a. Ono čemu se dva mlada trenera mogu nadati je da bi u barem dve međusobne utakmice u 2013., mogli imati navijače na svojoj strani. Osim ako zajednička borba protiv "fudbalske mafije" ne ujedini navijače sa obe strane granice", zaključuje uticajni hrvatski medij.

POVEZANE VESTI

Sreda 19.09.2012. 00:15
Najveca Beogradska bagra dolazi na stadione da bi pravila incidente. Sta im to znaci? Ako im je do tuce postoje klubovi koji se bave borilackim vestinama pa nek se tamo prazne. Ali tamo se jedu i dobra batine pa lece komplekse gde im je zgodno.
Sreda 19.09.2012. 00:33
Kopija nece biti uspesna kao originl..Mihailovic ce i dalje pobedjivat, a stimac ce i dalje gubit.
Sreda 19.09.2012. 10:48
Koji paradox kod jednih i drugih. Tuga. Dade nam bog po drzavu a sad ga molimo da ne igramo u gl. gradu. Prokletstvo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online