Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 05.06.2012.
22:52
Vestionline, Ag. A

Mihajlović: Ima da se radi, bićemo sve bolji

Selektor "orlova" Siniša Mihajlović rekao je posle današnjeg poraza od Švedske sa 2:1 u prijateljskoj utakmici u Stokholmu da njegova ekipa ima još mnogo da radi, ali da će biti sve bolja.

Jedini gol za Srbiju u utakmici sa Švedskom postigao je Neven Subotić udarcem glavom posle kornera u 27. minutu. Strelci za Švedsku bili su Ola Toivonen u 23. i Zlatan Ibrahimović iz penala u 51. minutu.

"Definitivno imamo još mnogo da radimo. Napravljeno je mnogo grešaka, ali sa njim se raste. Ubeđen sam da ćemo biti sve bolji", rekao je Mihajlović posle poraza od Švedske 2:1, prenosi sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Duel sa Švedskom bio je poslednji na turneji tokom koje je reprezentacija Srbije izgubila i od Španije i Francuske. U oba meča bilo je 2:0 za rivale.

"Ostajem pri stavu sa kojim smo krenuli na turneju, a to je da rezultati u ovim utakmicama nisu u prvom planu. Ne volimo da gubimo, ali u ova tri meča imali smo neke druge ciljeve", kazao je Mihajlović.

On je dodao da je u večerašnjem duelu viđen napradak u odnosu na prethone mečeve.

"U prvom poluvremenu bilo je prilika da povedemo, ali nismo uspeli. Primili smo gol bez šanse protivnika... Dok smo imali snage da držimo ritam, sve je bilo bolje. Evidentan je napredak u odnosu na prethodne mečeve koje smo odigrali na turneji", ocenio je selektor "orlova", a potom pohvalio navijače.

"Takođe imponuje i sportsko ponašanje naše ekipe. Ukoliko mi dajemo pozitivan primer, to će se odraziti i na navijače, što je danas bio slučaj. Bodrili su nas sjajno, nije bilo ispada i, korak po korak, sve ide nabolje.

Kapiten na večerašnjem meču, Zoran Tošić koji je proglašen za igrača utakmice, ocenio je da je u Stokholmu bilo "teško i iscrpljujuće".

"Mislim da smo odigrali sasvim dobro. Dok smo imali snage, uspešno smo parirali domaćinima, posebno u prvom poluvremenu. Oni su spremniji od nas, što je normalno, jer ih čeka EURO. Sve u svemu, napravili smo korak napred, ima dosta pozitivnih stvari i sa ohrabrenjem čekamo jesenje kvalifikacije", rekao je Tošić.

POVEZANE VESTI

Subota 09.06.2012. 12:54
Molim vas prestanite s tim sportom! dosta je sramote pred svetom. priznajte semi sebi da fudbal nije srpski sport,nemojte se lagati.
Četvrtak 16.08.2012. 10:24
Bravo Miha kralju!Fudbal se igra vec 150 godina i to tako sto ekipa A treba da da gol ekipi B Ili barem da ekipa A postigne gol vise od ekipe B.Ti si to sada shvatio i pazi nije uopste kasno.Dobro je.Sada barem znamo sta valja ciniti kad istrcimo na teren.E sad ostalo su finese u smislu "kako dati gol?" i "ko ce da ga da?".Ali pazi, i to ce vremenom doci na svoje.Ne moras bas sve ti da odradis.Mozda neki od selektora shvati da bi tim koji misli da da gol morao imati Fudbalere u ekipi?Ali pazi, i to ti je lako,sama rec ti kaze Fudbal = FUDBALERI.Naci ces ti i to a onda neka se paze svi tvoje ekipe.I ne zaboravi,Gol je velik i kockast i ima kao mrezu iza sebe a ono okruglo treba tu da udje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online