Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 08.08.2011.
09:43
Vestionline A

Đurić: Petroviću, ko ti sastavlja ekipu?

Četiri uzastopne titule, tri učešća u grupnoj fazi evropskih kupova, dva transfera u Premijer ligu, jedna nova ekipa i iz nje – nijedan reprezentativac!? Prvi put posle dužeg vremena nema fudbalera iz Partizana da zaduži opremu državnog tima i to smeta svima na crno-beloj strani Topčiderskog brda, prenosi "Žurnal".

Dragan Đurić

Mada će se pred današnji put za Moskvu Radosav Petrović presvući u orlovsko perje, njega svi računaju kao novog člana Blekburna, pa prvotimaca iz šampionskog sastava više nema na spisku Vladimira Petrovića Pižona. Podatak je razočarao Dragana Đurića do te mere da podiže glas protiv selektora.


"Vladimire, obojen si", direktno se predsednik kluba iz Humske 1 obraća selektoru Srbije.

"Nemoj tako da radiš, postoji i Partizan! Da li se plašiš Đenove ili uticaja menadžera? Ako je u pitanju strah, prepusti posao drugome. Zoveš igrače da u 30. godini debituju za reprezentaciju, da u 32. ulaze u konkurenciju ili momka koje je skoro dve godine bio povređen. Ti si selektor svih klubova: Partizana, Crvene zvezde, Vojvodine i ostalih… A ko sad igra u reprezentaciji?", pita Đurić.


Prvi čovek Partizana smatra da je potreba za javnim obraćanjem proistekla usled činjenice da tim koji je predstavljao Srbiju u kvalifikacijama za Ligu šampiona ne daje nijednog, čak ni potencijalnog, reprezentativca.

"Zašto na spisku nema Vladimira Stojkovića? Koji golman je bolji? Da li je on kriv za incident koji se u oktobru desio u Đenovi? Do tad je bio neprikosnoven među stativama, a onda je – nestao! Ako se plašiš reprize Đenove ili navijača Crvene zvezde onda ne bi ni trebalo da vodiš državni tim".


Đurić otvara i krajnje intrigantnu temu.


"Od koga Pižon dobija naloge? Da li mu menadžeri sastavljaju reprezentaciju? Ili neko drugi? I koji su to fudbaleri iz naše lige bolji od Partizanovih i Zvezdinih, koji su pred 70.000 navijača ostavili sjajan utisak? Mi iz Humske 1 tražimo odgovore na ta pitanja i takav tretman više nećemo da trpimo", kaže Dragan Đurić.


Oseća Dragan Đurić potrebnu da naglasi:

"Pižon je bio sjajan fudbaler, jedan od najvećih na ovim prostorima, legenda Crvene zvezde, dokazao se i u trenerskom poslu, pod njegovom vođstvom crveno-beli su igrali najlepši fudbal… Izuzetno ga cenim, taj utisak se ne menja bez obzira na ovu situaciju, samo ne sme selektor da bude obojen".


Predsednik Partizana smatra da je mesta u reprezentaciji moralo da bude i za napadača večitog rivala.

"Andrija Kaluđerović je imao sjajnu sezonu, nastavio je da trese mreže i u Evropi, a nema ga! Prednost dobijaju špicevi u godinama ili oni koji moraju da se prodaju, a za takvog golgetera nema mesta", u čudu je Đurić. 

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 08.08.2011. 12:26
ja sam grobar ali covek je u pravu..realno u partizanu nema trenutno igraca za reprezentaciju ali adnrija kaludjerovic je pokazao da je igracina i da ima njuh za gol..ne mogu da verujem da mu se makar u prijateljskoj utakmici ne ukaze sansa...treba onaj pantelic debil da nam igra a da za kaludjerovica nema ni mesta na klupi...u krajnjem slucaju sto ne bi dao sansu ovom malom iz partizana lazaru markovicu i onom pavom iz zvezde...to su nasa deca ne razumem sto ih ne forsiraju ni u klubovima ni u reprezentaciji...
Ponedeljak 08.08.2011. 19:28
www.powerplaymanager.com/r519949 zaigrajte najbolji fudbalski i hokejaski menadzer. uskoro dolazi i rukomet. potreban je samo klik na ovaj link, registracija od samo nekoliko minuta, i zabava pocinje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online