Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 22.02.2011.
18:11
Vestionline, Beta A

Stanković veruje u pobedu nad Bajernom

Fudbaler milanskog Intera i kapiten srpske reprezentacije Dejan Stanković smatra da "neroazure" očekuje teži izazov u osmini finala Lige šampiona protiv Bajerna nego kada su u finalu prošlog maja pobedili Bavarce.

Nemački šampion tada nije mogao da na stadionu "Santjago Bernabeu" u Madridu računa na Franka Riberija zbog suspenzije, a golovima Dijega Milita Inter je došao do trijumfa i trofeja Lige šampiona.

Dejan Stanković veruje u uspeh svog tima

"Timovi su se malo promenili u odnosu na prošlu godinu. Čuo sam komentare Luja van Gala prošle nedelje u kojima govori o povratku Robena i Riberija i koliko su oni značajni za igru Bajerna. Ipak, to nama ne menja ništa, razmišljamo samo o prolazu, biće teško, ali smo na pravom putu. Liga šampiona je drugačija u odnosu na Seriju A", rekao je Stanković.

Zamenik kapitena Havijera Zanetija tvrdi da se u "plavo-crnom" taboru još nadaju tituli.

"Šampionska trka i dalje traje, iako nam Milan beži pet bodova. Ima još mnogo da se igra, svi verujemo da smo sposobni da odbranimo titulu", rekao je Stanković.


Napadač Bajerna iz Minhena Mario Gomes rekao je da će sigurno igrati protiv Intera, iako su mediji prethodnih dana spekulisali da će propustiti utakmicu zbog povrede.

"Bolovi su nestali i mislim da neću imati nikakvih problema za meč sa Interom", rekao je on.

Ako Gomes ne bude spreman, u timu će ga najverovatnije zameniti Miroslav Kloze, koji je zbog dobre forme Gomesa, na klupi za rezervne igrače.

Trener Van Gal ima problema sa golmanima, pošto je prvi čuvar mreže Tomas Kraft dobio udarac u glavu na prvenstvenoj utakmici protiv Majnca.

"Kraft više nema glavobolje, ali i dalje oseća bolove u vratu. Ali, neće biti problem i ako rezervni golman Jerg But stane među stative", rekao je Van Gal.

Utakmica između Intera i Bajern Minhena na programu je u sredu na "Đuzepe Meaca" stadionu od 20,45 časova.

Mančester junajted želi peto uzastopno četvrtfinale u LŠ

 

Fudbaleri Mančester junajteda igraju sutra u Marseju protiv Olimpika, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona i pokušaće posle dvomeča da peti put uzastopno izbore plasman među osam najboljih ekipa najelitnijeg evropskog takmičenja.

 

Mančester junajted sutra od 20.45 na Veledromu igra protvi domaćeg Olimpika i pobedom bi mogao da nastavi niz uspeha engleskih ekipa u prvim utakmicama osmine finala ove sezone.

 

U prvim utakmicama osmine finala pobede su zabeležili Arsenal i Totenhem. Totenhem je prošlog utorka pobedio domaći Milan sa 1:0, dok je Arsenal dan kasnije na Emirejtsu bio bolji od Barselone sa 2:1.

 

"Trener Olimpika Didije Dešam je oformio snažan i moćan tim. Gledao sam ih kad su igrali protiv Čelsija u grupnoj fazi takmičenja i na toj utakmici su pobedili sa 1:0", rekao je trener Mančeter junajteda Aleks Ferguson.

 

"Čelsi je na tom meču uspeo da stvori mnogo šansi i nadam se da ćemo mi isto učiniti", dodao je on.

 

Fudbaler Junajteda Majkl Kerik rekao je da jedva čeka utakmicu u Francuskoj.

 

"Nijedno takmičenje nije toliko uzbudljivo kao što je Liga šampiona. Bilo mi je čudno da gledam Arsenal i Totenhem kako igraju, ali, imali smo nedelju dana više za odmor. Jedva čekam da počne meč. Svi smo spremi", rekao je on.

 

U timu Junajteda neće biti Rija Ferdinanda, Rajana Gigsa i Brazilca Andersona.

Sa druge strane, Marsej će pokušati da se plasira u četvrtfinale Lige šampiona prvi put posle 18 godina, kada je trijumofovao u tom takmičenju.

 

Trener fracuskog tima ima problema sa povredama. Reprezentativac Matje Valbuena se još oporavlja od povrede kolena i njegov nastup je neizvestan, dok će utakmicu propustiti Andre Pjer Žinjak zbog povrede prepona koju je zadobio na subotnjoj utakmici protiv Sent Etjena (2:1).

 

Od povreda se i dalje oporavljaju napadači Loik Remi i Branda.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online