Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 03.12.2018.
12:30
Vestionline A

Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. decembra 2018. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Bićete zadovoljni rezultatima na poslovnom planu, uložićete puno truda, pa nakratko, krajem nedelje, možete osetiti umor.
LjUBAV: ponovo ste zainteresovani za ljubav. Ako ste slobodni, početak burne veze je na vidiku. Svojim romantičnim nastupom pridobićete osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLjE: prekontrolišite štitnu žlezdu.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.) 

POSAO: ne zalećite se previše i ne trošite nekontrolisano jer uplate neće biti celokupne, pa je svakako najbolje da i u narednom periodu budete štedljivi.
LjUBAV: tokom ove nedelje vas očekuju susreti sa osobama koje znate iz prošlosti. To vam donosi nove izazove i priliku da raščistite jedan odnos koji je bio nedorečen.
ZDRAVLjE: moguće su infekcije.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati i to će doprineti da se osećate zadovoljno. Ova nedelja nije povoljna za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu.
LjUBAV: ova nedelja donosi velika iskušenja u vašoj vezi. Ako ste roditelj, mogući su problemi sa decom.
ZDRAVLjE: izbegavajte alkohol.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: napet period, a prvi nagoveštaji olakšanja stižu sredinom nedelje. Ostanite koncentrisani i pribrani jer su pred vama dani neprijatnih raspleta koje morate hladne glave pretrpeti.
LjUBAV: izbegavajte da pridikujete partneru i da o njegovim greškama previše pričate jer još uvek niste u stanju sve da sagledate.
ZDRAVLjE: ne preterujte sa hranom.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: u sukobu ste sami sa sobom. Ipak, možete očekivati privremeno poboljšanje iako period otvorenih sukoba i dalje traje. Možete odahnuti, pred vama je nedelja koja ne nosi ništa spektakularno povoljno, ali što je još značajnije, nema ni pogoršanja.
LjUBAV: veselo raspoloženje projektujete na svog partnera. Počev od četvrtka, pred vama je period pun dinamike i uživanja u okruženju veselih i pozitivnih prijatelja.
ZDRAVLjE: ne preterujte sa hranom.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: sjajne vesti stižu iz inostranstva. Konačno vaše neobične ideje nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka neplanirana prepreka. Ukoliko sačuvate optimizam i strpljivo rešite problem, pred vama je izvanredna poslovna ponuda.
LjUBAV: možete da predahnete. Vaš partner polako odustaje od ideja koje su u proteklom periodu bile razlog žustrih rasprava. Obratite pažnju na njegove troškove.
ZDRAVLjE: posetite kardiologa.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: ukoliko se bavite javnim poslom, pred vama su intenzivna dešavanja kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Očekuje vas veliko iskušenje koja stiže u obliku ponude za saradnju sa kompanijom za koju ste do sada mislili da je za vas nedostižna.
LjUBAV: može vam se učiniti primamljivim da se ponovo vratite osobi s kojom ste dugo imali burne ljubavne odnose. Pre odluke, prisetite se zbog čega ste ranije prekinuli.
ZDRAVLjE: nemate razloga za brigu.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: intenzivni pregovori i svakodnevni preokreti obeležiće ovu nedelju. Konačno bi mogli da donesete odluku, iako je to trenutno najveći problem. Pobedite svoju neodlučnost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa službenim licima.
LjUBAV: za vas je počeo napet period. Emocije će biti u drugom planu. Pred vama su kontakti sa mladim i uticajnim ljudima ali od kojih nećete imati koristi.
ZDRAVLjE: izbegavajte slatkiše.
 

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: projekat koji ste držali u tajnosti ove nedelje može ugledati svetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će ceo poduhvat doći u pitanje. Ne paničite, već probleme rešavajte u hodu.
LjUBAV: može vam se učiniti zanimljiva osoba sa kojom poslovno sarađujete. Zanemarite pesimizam, preuzmite inicijativu, to je osoba koja vam može udahnuti malo vedrine.
ZDRAVLjE: unosite više tečnosti.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.) 

POSAO: ova nedelja je u znaku strepnje, može doći do komplikacije čak i najizvesnijih poslovnih poduhvata za koje inače niste brinuli. Iskoristite ovaj period za rekapitulaciju učinjenog i odložite sve nove projekte.
LjUBAV: u vaš život se vraća osoba iz prošlosti koja vam je nekada mnogo značila. Obuzdajte ogorčenost i prihatite poziv na druženje. Stara ljubav bi mogla ponovo da se rasplamsa.
ZDRAVLjE: izbegavajte brzu hranu.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.) 

POSAO: pred vama je napeta nedelja. Muče vas neprilike na poslu. Ipak, ako ostanete dosledni sebi nagrada za dosadašnji trud neće izostati.
LjUBAV: dozvoljavate da vam okolina diktira raspoloženje i dinamiku viđanja sa osobom do koje vam je stalo. Ako zaboravite šta drugi pričaju, shvatićete da vašoj vezi ništa ne nedostaje.
ZDRAVLjE: kontrolišite krvni pritisak.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: kraj vašim problemima se nazire od kraja nedelje. To malo optimizma koji je ostao u vama nakon krize biće dovoljno da ponovo pokrenete i aktivirate poslovne projekte koji su dugo stagnirali. Temeljno pripremite teren za period koji sledi.
LjUBAV: nakon zatišja, smeši vam se intenziviranje odnosa sa voljenom osobom. Porast raspoloženja i strasti, biće dovoljno da premostite ostale probleme.
ZDRAVLjE: odmarajte leđa.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Vožnja za Rakove noćna mora
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online