Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.06.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Mračni horoskop - strašne istine o svakom znaku!

Kaže se da svako od nas ima bar neku svoju "mračnu" stranu. Takva strana ne mora uvek da bude ispoljena, a često ne mora da bude ispoljena uopšte. To, ipak, i dalje ne znači da ona ne postoji, negde, duboko u nama, pritajena i da ne pretenduje da jednog trena ispliva na površinu, postane vidljiva i upropasti sve ono što smo do sada stvarali, radili, i postavili na "zdrave" osnove.

zastavki.com
 

Da vam se to ne bi dogodilo, veoma je važno da znate negativne predispozicije o svom znaku:

Ovan

Ovnovi često imaju problem sa kontrolom nervoze ili čak agresije. Ukoliko to ne uspeju da saseku u korenu, veoma rano, može se dogoditi da im to postane manir u ponašanju. Tada mogu da izgube mnogo, pre svega na porodičnom planu, ali im mogu biti ugrožena i druga polja zbog loše komunikacije i slično.

Bik

Bikova mračna strana je to što može da se pretvori u dosadnog i lenjog parazita, koji je u stanju da ništa ne radi po ceo dan, već da samo razmišlja šta ima da se jede i pije. Čak i da mu neko skrene pažnju da greši, on sigurno neće razmisliti o tome, već će se distancirati od osobe koja je kritički nastrojena.

Blizanci

Blizanačka mračna strana je brbljivost bez presedana. Naprosto, ne umeju nikada da naprave izuzetak. Čini se da ne bi ućutali, ni da budućnost cele planete zavisi od toga. Zbog ogromnog kvantiteta priče, može se dogoditi da im priča izgubi na kvalitetu, i da cela okolina doslovce beži od njih, jer - smaraju!

Rak

Rak generalno nije poročan znak, ali njihova preosetljivost koja je u osnovi problem može da rezlutira na dva načina. Jedan je depresija, koja je vrlo česta pojava kod njih, a druga je još mračnija strana, beg u alkoholizam. Ovo se ne događa uvek i bez izuzetka, ali može da se dogodi, posebno ako se mnogo razočaraju.

Lav

Lavovska mračna strana je nemogućnost za kontrolu histerije, a možda čak i agresije. Ako nije po njihovom, a pogotovu u dužem vremenskom intervalu, oni će se definitivno preći u svoju mračnu stranu. Takođe, jedna od Lavovih mračnih strana je i sposobnost da radi stvari „na ivici zakona“ poput šverca i sl.

Devica

Devičina mračna strana je sklonost ka kriticizmu svih i svakog ko im se nađe na putu. Inače ima preterano visoko mišljenje o sebi, pa sve druge može da gleda sa prezirom. Imajući u vidu ostale znakove sa mračnim stranama, Devicin problem još može da se tretira kao najslabiji, posebno što oni vole svoju mračnu stranu.

Vaga

Vagina mračna strana je njihova neopisivo velika lenjost koja može da se aktivira čak i iznenadno. U osnovi one nikada ne posustaju i ne odustaju, ali kad odustanu, jako teško učine suprotno. Kada ih mračna strana totalno obuzme, počinju da bivaju toliki paraziti, da svojom lenjošću iritiraju sve ljude oko sebe.

Škorpija

Škorpijina mračna strana je definitivno osvetoljubivost. Oni su osvetoljubivi po svaku cenu i skoro da nikada ne opraštaju. Kada ih poriv za osvetom stigne, jako teško od istog mogu da se otrgnu, a neretko mogu da primene i neka sredstva koja su iznad zakona. Sve što tada rade, rade iz strasti i to negativne.

Strelac

Strelac koji je jako ambiciozan, može imati dve mračne strane, jedna je lenjost, a druga je asocialnost. Kada im "padne klapna" povlače se u sebe i spremni su da mesecima nikog ne vide, pa čak i nikog ne prepoznaju. Uz malo truda oni mogu izbeći svoju mračnu stranu, i iz nje lako izaći, ako to požele.

Jarac

Jarčeva mračna strana je gramzivost po svaku cenu, pa čak i onda kada znaju da im nešto ne pripada, mogu uložiti ogroman trud da to nešto prisvoje. Tada se vešto pretvaraju i govore kako to čine iz moralnih ubeđenja, ali u osnovi, najvažnije tada im je najvažnije da prosperiraju na tuđoj "grbači".

Vodolija

Vodolijina mračna strana je lažno predstavljanje. Kada ih ta strana obuzme, oni mogu svim drugim ljudima da se predstave kao neviđeno fini, a da zapravo to baš i nisu. Kako se budu vešto lažno predstavljali, tako će vešto i lagati, a pri tome da sagovornik stekne utisak da je Vodolija najdivnija osoba na svetu.

Ribe

Ribe mogu u svojoj mračnoj strani postati prognonitelji osoba koje žele, pa će doslovce uhoditi onog koga žele da osvoje, potpuno ignorišući istinitu činjenicu da ih druga strana ne želi. Druga mračna strana Riba, može biti poročnost, koja se ogleda u alkoholu, nikotinu, a ponekada i "težim" supstancama koje donose užitak.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online