Ponedeljak 03.12.2018.
12:30
Vestionline

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Bićete zadovoljni rezultatima na poslovnom planu, uložićete puno truda, pa nakratko, krajem nedelje, možete osetiti umor.
LjUBAV: ponovo ste zainteresovani za ljubav. Ako ste slobodni, početak burne veze je na vidiku. Svojim romantičnim nastupom pridobićete osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLjE: prekontrolišite štitnu žlezdu.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.) 

POSAO: ne zalećite se previše i ne trošite nekontrolisano jer uplate neće biti celokupne, pa je svakako najbolje da i u narednom periodu budete štedljivi.
LjUBAV: tokom ove nedelje vas očekuju susreti sa osobama koje znate iz prošlosti. To vam donosi nove izazove i priliku da raščistite jedan odnos koji je bio nedorečen.
ZDRAVLjE: moguće su infekcije.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: situacija nije sasvim stabilna, ali to je za vas ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati i to će doprineti da se osećate zadovoljno. Ova nedelja nije povoljna za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu.
LjUBAV: ova nedelja donosi velika iskušenja u vašoj vezi. Ako ste roditelj, mogući su problemi sa decom.
ZDRAVLjE: izbegavajte alkohol.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: napet period, a prvi nagoveštaji olakšanja stižu sredinom nedelje. Ostanite koncentrisani i pribrani jer su pred vama dani neprijatnih raspleta koje morate hladne glave pretrpeti.
LjUBAV: izbegavajte da pridikujete partneru i da o njegovim greškama previše pričate jer još uvek niste u stanju sve da sagledate.
ZDRAVLjE: ne preterujte sa hranom.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: u sukobu ste sami sa sobom. Ipak, možete očekivati privremeno poboljšanje iako period otvorenih sukoba i dalje traje. Možete odahnuti, pred vama je nedelja koja ne nosi ništa spektakularno povoljno, ali što je još značajnije, nema ni pogoršanja.
LjUBAV: veselo raspoloženje projektujete na svog partnera. Počev od četvrtka, pred vama je period pun dinamike i uživanja u okruženju veselih i pozitivnih prijatelja.
ZDRAVLjE: ne preterujte sa hranom.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: sjajne vesti stižu iz inostranstva. Konačno vaše neobične ideje nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka neplanirana prepreka. Ukoliko sačuvate optimizam i strpljivo rešite problem, pred vama je izvanredna poslovna ponuda.
LjUBAV: možete da predahnete. Vaš partner polako odustaje od ideja koje su u proteklom periodu bile razlog žustrih rasprava. Obratite pažnju na njegove troškove.
ZDRAVLjE: posetite kardiologa.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: ukoliko se bavite javnim poslom, pred vama su intenzivna dešavanja kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Očekuje vas veliko iskušenje koja stiže u obliku ponude za saradnju sa kompanijom za koju ste do sada mislili da je za vas nedostižna.
LjUBAV: može vam se učiniti primamljivim da se ponovo vratite osobi s kojom ste dugo imali burne ljubavne odnose. Pre odluke, prisetite se zbog čega ste ranije prekinuli.
ZDRAVLjE: nemate razloga za brigu.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: intenzivni pregovori i svakodnevni preokreti obeležiće ovu nedelju. Konačno bi mogli da donesete odluku, iako je to trenutno najveći problem. Pobedite svoju neodlučnost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa službenim licima.
LjUBAV: za vas je počeo napet period. Emocije će biti u drugom planu. Pred vama su kontakti sa mladim i uticajnim ljudima ali od kojih nećete imati koristi.
ZDRAVLjE: izbegavajte slatkiše.
 

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: projekat koji ste držali u tajnosti ove nedelje može ugledati svetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će ceo poduhvat doći u pitanje. Ne paničite, već probleme rešavajte u hodu.
LjUBAV: može vam se učiniti zanimljiva osoba sa kojom poslovno sarađujete. Zanemarite pesimizam, preuzmite inicijativu, to je osoba koja vam može udahnuti malo vedrine.
ZDRAVLjE: unosite više tečnosti.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.) 

POSAO: ova nedelja je u znaku strepnje, može doći do komplikacije čak i najizvesnijih poslovnih poduhvata za koje inače niste brinuli. Iskoristite ovaj period za rekapitulaciju učinjenog i odložite sve nove projekte.
LjUBAV: u vaš život se vraća osoba iz prošlosti koja vam je nekada mnogo značila. Obuzdajte ogorčenost i prihatite poziv na druženje. Stara ljubav bi mogla ponovo da se rasplamsa.
ZDRAVLjE: izbegavajte brzu hranu.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.) 

POSAO: pred vama je napeta nedelja. Muče vas neprilike na poslu. Ipak, ako ostanete dosledni sebi nagrada za dosadašnji trud neće izostati.
LjUBAV: dozvoljavate da vam okolina diktira raspoloženje i dinamiku viđanja sa osobom do koje vam je stalo. Ako zaboravite šta drugi pričaju, shvatićete da vašoj vezi ništa ne nedostaje.
ZDRAVLjE: kontrolišite krvni pritisak.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: kraj vašim problemima se nazire od kraja nedelje. To malo optimizma koji je ostao u vama nakon krize biće dovoljno da ponovo pokrenete i aktivirate poslovne projekte koji su dugo stagnirali. Temeljno pripremite teren za period koji sledi.
LjUBAV: nakon zatišja, smeši vam se intenziviranje odnosa sa voljenom osobom. Porast raspoloženja i strasti, biće dovoljno da premostite ostale probleme.
ZDRAVLjE: odmarajte leđa.

2024 © - Vesti online