Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 31.12.2016.
12:00
astrosavet.rs, Vestionline A

Šta kažu zvezde: Kako da se doterate za najluđu noć? (samo za dame)

Nova godina "samo što nije", a Vi još uvek ne znate šta da obučete? Evo i rešenja! Zvezde poručuju kakav stajling vam je potreban da biste najbolje izgledali, samim tim se najbolje i osećali, a možda i privukli najviše udvarača! Puno sreće!

pixabay.com
 

Ovan

Pravo rešenje za vas će biti naglašavanje očiju i usana. Pokušajte da to bude isticanje maksimalne vrste, jer će vas to učiniti zanosnim i poželjnim. Takođe, to će doprineti da imate više samopouzdanja koje vam često nedostaje. Uz to, bitno je odabrati garderobu koja je svedena da ne budetete napadni i ne pređete u kič.

Bik

Kosa treba da bude maksimalno naglašena. Loknasta frizura, ravna peglana kosa ili punđa, odlučite se u zavisnosti od kombinacije garederobe za koju ćete se odlučiti. Najbolje bi bilo da bude neka haljina koja je ili sasvim svedena, ili ako je glamurozna, onda se se uklapa sa tipom frizure koji ćete odabrati.

Blizanci

Bitno je da obratite pažnju na detalje, poput aksesoara ili nakita. Takođe, sve ono što čini urednost mora da zadovoljava formu kulturnog. Dakle, nikako previše napadni nokti, koji bi o vama govorili sve ono što niste. Nakit treba da bude prisutan, ali svede, boja haljine veoma umerena, nikako nešto jarko i šljašteće.

Rak

Akcenat treba da bude na ženskim atributima. Čim se to kaže, odmah se misli na grudi, ali i na odabir haljine koji bi mogao da istakne vašu atraktivnu zadnjicu. Osim toga, kosa mora da bude puštena i po mogućstvu što „lepršavija“. Upadljivost vam može obezbediti dekolte, i to će biti sasvim dovoljno.

Lav

Priuštite sebi neki kozmetički tretman, koji već neko vreme želite. Bilo da steknete malo preplanulosti u solarijumu, ili počastite sebe tetovažom obrva, nadogradnjom trepavica. Kada je reč o garderobi, vi ćete sve što obučete lako izneti i zasenićete ostale dame na prosavi, samo nemojte sijati kao božićna jelka.

Devica

Vi ste dama od stila, to pokazujete uvek i u svakoj situaciji, pa je naprosto red da to pokažete i u najluđoj noći. Kada se budete odlučivali za izbog garderobe, neka to bude nešto elegantno, sasvim jednostavno, po mogućstvu jedan komad garderobe na kojem će biti zastupljena jedna boja, bez tufnica, šljokica i kritala.

Vaga

Trebate sve svoje adute položiti u frizuru i šminku. Kosa je najvažniji element vašeg novogodišnjeg izgleda. Sve drugo je manje važno i nikakva haljina kod vas neće stvoriti osećaj zadovoljstva, ukoliko ne budete zadovoljni sa ova dva navedena elementa koja kod vas trebaju da stvore osećaj samopozdanja.

Škorpija

Ovaj put trebate da se odlučite za što izazovniju kombinaciju. Slobodno budite provokativni i seksi. Neka haljina bude kratka, pripijena uz telo. Gola leđa takođe dolaze u obzir. Neka garderoba bude glavni adut, a šminka neka bude što diskretnija, jedva primetna. Tek malkice pudera i sjaj za usta mogu biti dovoljni.

Strelac

Dama koja lovi, uvek treba da bude sposobna da lovi. U previše visokim potpeticama, to neće moći. Potpetice trebaju da budu umerene visine, haljina treba da bude dugačka, a frizura takva da ostavlja utisak glamura. Seksepil možete na diskretan način naglasiti kroz blagi dekolte koji treba da istakne ženstvenost.

Jarac

Potrudite se da ostavite dobar utisak i da budete što elegantnije obučeni. Sve neka bude maksimalno svedeno, jer samo svedena garderoba može da donese onaj lep utisak kakav zapravo i želite da ostavite. Uz veoma malo truda, oko šminke, koja može biti naglašenija posebno crvenom bojom, izgledaćete top!

Vodolija

Uz nešto što će biti jako posebno, originalno i neviđeno, možete imati savršenu odevnu kombinaciju. Budite kreativni, shodno svom znaku i ponesite neku svoju ličnu kreaciju ili se makar potrudite da pronađete nešto od nakita što će vas učiniti posebnim. Orjentišite se ka bojama proleća u sred zime.

Ribe

Seksepil morate naglasiti u  najluđoj noći. Haljina treba da bude jarko crvena ili crna. Frizura treba da bude takva da upotpuni zavodljivost. Trebate da budete u trendu maksimalno i da spojite erotsku notu garderobe sa trendom. Nikako zakopčano, zatvoreno i predugo, kosa nikako supljena čak ni delimično.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Promene u režiji Vodolije
ZVEZDE I MISTERIJE Poroci prema horoskopskom znaku
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online