Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 29.10.2016.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Kako horoskopski znaci praštaju?

Šta biste mogli da očekujete ako ste pogrešili i hoćete da vratite stvari na staro? Da li će vam partner, prijatelj, poznanik... oprostiti? Evo šta kažu zvezde šta od kog horoskopskog znaka možete da očekujete.

wallpapersworld.net
 

Ovan

Ovan je znak koji će lako oprostiti u većini slučajeva. Bitno je da ga ne vređate direktno, jer će uvredu teško oprostiti, jer sebe ceni iznad svega. Stanje konflikta čini njegov život previše konfuznim, pa mu pomirenje pomaže u uspostavljanju ravnoteže. Ukoliko uvredite osobu iz njegove porodice, njegovog emotivnog partnera ili osobu koja mu je po drugom osnovu draga, opraštanje će ići daleko teže.

Bik

Bik je užasno "težak" kada treba da oprosti, možda i najteži od svih znakova zodijaka po tom pitanju. Pravo je zlopamtilo, a ako Vam nešto i oprosti, nemojte se zavaravati da će ikada zaboraviti. Skloni su da ćute i da tako pokazuju svoju ljutnju, umesto da pokušaju da prevaziđu konflikt razgovorom. Dama rođena u ovom znaku može oprostiti nešto muškarcima, ali jako teško da će biti tolerantna prema dami.
 

Blizanci

Donekle sujetni Blizanci, će Vas provući kroz masu "skenera" kako bi saznali da li ste se istinski pokajali. U principu njima zaista nije problem da oproste, ali im je problem da se situacija ponovi, zbog čega će biti maksimalno oprezni pre pomirenja. Nisu osvetoljubivi i ne pamte naneto zlo previše dugo, pa ako ste u svađi sa nekim pripadnikom ovog znaka, možda je najbolje da pustite da vreme "uradi svoje".

Rak

Emotivni Rak, nije neko ko je zlopamtilo, ali ima određenu dozu sujete u sebi, pa će svaki, pa i minimalni, atak na njegovu ličnost shvatati preterano ozbiljno. U principu ne ume da se svađa, niti da se predugo ljuti, pa pribegava praštanju i pomirenjima, jer je za njega stanje konflikta preveliko opterećenje, posebno ako je upućen da Vas viđa svakodnevno. Muški Rakovi su "slabiji" i teže praštaju od žena.

Lav

Snažni Lav, ume da bude poprilično neumoljiv, ako naumi da nekome ne oprosti. Može da bude godinama u konfliktu sa najbližim članovima porodice, bez ikakve pomisli i razmatranja mogućnosti oprosta. Neće Vam oprostiti ukoliko ga ne poštujete, ne uvažavate njegovo mišljenje, protivite se njegovom načinu života ili ga na bilo koji način sputavate. Omalovažavanje nikako neće oprostiti.

Devica

Devica je generalno blaga, ali to može biti privid i da se ispod takvog "oklopa" krije veoma nepopustljiva ličnost. Ona ne trpi poraze, pa ukoliko ste je u nečemu pobedili, rival ste joj u poslu ili životu generalno, teško da će Vam oprostiti. Najteže će Vam oprostiti ukoliko sazna ili se uveri da ste je ogovarali i time doveli u pitanje njenu ličnost ili njena dela. Oprostiće ukoliko se iskreno izvinite i priznate svoju grešku.

Vaga

Ukoliko ste bili nepravedni prema Vagi, biće Vam potreban nadljudski napor da Vam oprosti. Međutim gotovo da nema "barijere" kod Vage koja se ne može probiti sa par iskrenih komplimenata "začinjenih" sa nekim sitnim znakom pažnje. Mogo zavisi od vrste Vašeg odnosa i koliko ste joj značajni. Što ste joj značajniji, njeno razočarenje će biti veće, a samim tim i potreba da se ljuti, jer to nije očekivala od Vas.

Škorpija

Škorpija je u principu smrtno uvredljiva. Ona se može uvrediti za svaku sitnicu. Imajte na umu da nije niko "kao ona" te da sebe zaista smatra idealnom i nepogrešivom osobom. U skladu sa time, nema govora o tome da je unutar konflikta i ona kriva, već samo Vi. Moraćete da piznate krivicu, kao i da priznate ono za šta i niste krivi, iskreno se pokajete, iskupite, dodvorite i onda možda razmisli o tome da Vam oprosti.

Strelac

Strelac je veliki borac za pravdu, pa će mu biti veoma teško da se suoči sa nepravdom koja je njemu naneta. Uz malo truda i pokajanja koje će druga strana pokazati, Strelac će veoma lako oprostiti. Nije zlopamtilo, a pritom je uravnotežen i svakako nije namerno surov, pa će kada primeti iskreno kajanje sa druge strane, preći preko konflikta i oprostiti. U ljubavi teže prašta, posebno žena rođena u ovom znaku.

Jarac

Jarac će teško da oprosti, ako ga je neko njemu drag i lojalan njega izneverio ili prevario. Ume da pamti zlo, posebno ako ga je to emotivno pogodilo. Ukoliko ste u nekoj vrsti poslovnog konflikta sa Jarcem, lako se možete iskupiti uz jedan ozbljan pristup, iskreno pokajanje i ispravljanje greške koju ste učinili. Teško oprašta samo u slučaju ako ste funadamentalno ugrozili njegove pozicije u poslu koje je stekao.

Vodolija

Vodolija je neko na čiji oproštaj gotovo uvek možete računati. Ipak, ukoliko ste Vi bili neko koga ona na određeni način "svojata" teško da će Vam oprostiti, pogotovu ukoliko ne učinite nadljudske napore. Njoj će biti najveći problem da se suoči sa razočarenjem i da prevaziđe taj "gorki" osećaj prokockanog poverenja. U odnosu sa prijateljima često ih idealizuje, zbog toga su joj konflikti veliko iznenađenje.

Ribe

Ukoliko neki znak ume da ide protiv svojih sopstvenih interesa, onda su to svakako Ribe. Čak i da zna da joj je to što neće da oprosti nekome štetno, ili da će time izgubiti masu beneficija, ona neće oprostiti, samo ako je sebi objasnila da je to ispravno, čak iako nema osnova za to. Često ju je teško definisati i predvideti njenu volju za oproštaj, posebno što mogu mnogo da istrpe pre nego što uđu u konflikt.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Device u raljama hipohondrije
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online