Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 27.10.2016.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Horoskop i živci: Koliko ste nervozni?

Ako ste se ikada pitali da li će Vaš partner, rođen u određenom znaku, projektovati svoju nervozu na Vas, evo pravih odgovora na ta pitanja. Takođe, ako ste skloni nervozi, čak i u onim trenutcima kada za to nema nekog posebnog razloga, možda uz male korekcije možete da dođete do boljitka i da se nervoze lišite.

pixabay.com
 

Ovan

Ovnovi često mogu da budu nervozni. Često mogu biti nervozni i bez ikakvog razloga i povoda. Njihova nervoza se lako prenosi na druge ljude u okolini, zbog čega mnogima nije sasvim prijatno. Ako ste rođeni u znaku Ovna, nervozu ćete amortizovati tako što ćete boraviti u prirodi, ali i u društvu prijatnih ljudi, koji prenose dobru energiju.

Bik

Bikovi su često nervozni na “menadžerskoj” bazi. Kada u poslu sve nije kako treba, pribegavaju nervozi. Generalno, nervozu više zadržavaju za sebe, nego što je prenose drugima. Ako ste Vi rođeni u znaku Bika, znajte da nervozu možete amortizovati muzikom koja će Vam prijati i koja će probuditi sva Vaša čula i dovesti do relaksacije.

Blizanci

Blizanci su “benigno nervozni”. Njihova nervoza ne šteti nikome, pa ni njima lično. Refleksija te nervoze je više na jedan određen način koji više može da se prevede kao “džangrizanje”. Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, uživanje u malim stvarima poput kafe-trač-partijice sa drugaricom zaista može da Vas relaksira i sasvim liši nervoze.

Rak

Rakovi mogu veoma često pribegavati nervozi, koja nije ogromna, ali koja ih često može mučiti. Oni su uglavnom nervozni kada im stanje u emotivnom životu nije dobro, zbog čega njihovi partneri trpe. Ako ste rođeni u znaku Raka, pokušajte da ostvarite neke svoje sitne želje, odnosno krajnje sitna zadovoljstva, poput umetničkog i kreativnog rada.

Lav

Lavovi i kada su nervozni, nikome to ne priznaju. Najgore od svega je nekom Lavu direktno reći da je nervozan. To može da ih načisto izludi i još dodatno rasplamsa nervozu. Ako ste rođeni u znaku Lava, prekinite da se nervirate oko posla, a to ćete rešiti tako što ćete svoje slobodno vreme korisno i lepo organizovati. Sport će Vas lišiti nervoze.

Devica

Devicama nervoza nije strana, ali se ona kod njih manifestuje konstantno i više je zabrinutost, nego direktna nervoza. Napadi besa ih obuzimaju samo kad je neko isprljao kuću. Ako ste rođeni u znaku Device, naučite da ne preterujete u svojim reakcijama i radite ono za šta ste stvoreni, pevajte, igrajte, crtajte, pišite ili otiđite u kafić sa društvom.

Vaga

Vage su često nervozne, jer je nervoza posledica njihove zabrinutosti koja uglavnom proizilazi iz neodlučnosti. Vage uglavnom ne oprerećuju svoju okolinu, iako ona primeti njihovu nervozu. Ako ste rođeni u znaku Vage, za Vašu nervozu je spas društveni život. Što više ćaskanja, možda ogovaranja u društvu biće super ili makar preko telefona.

Škorpija

Škorpije su možda i najnervozniji znak od svih nervoznih znakova i gneralno njihova nervoza jeste najpogubnija po njihovu okolinu. Njihova okolina će sigurno trpeti njihovu nervozu, jer ih vole i vrednuju njihove kvalitete. Ako ste rođeni u znaku Škorpije, za vas će oslobađanje od nervoze predstavljati romantično veče ili prekomerno trošenje para.

Strelac

Strelčevi mogu da budu nervozni u svakom trenutku. Njihova nervoza uglavnom dolazi zbog posla, ali često ih nerviraju i drugi ljudi koji pokušavaju da dominiraju. Ako ste rođeni u znaku Strelca, nagomilanu nervozu trebate rešavati tako što ćete oslobodniti hedonistu u sebi i priuštiti sebi sva zadovoljstva, čak i na ustrb obaveza.

Jarac

Jarčevi mogu da amortizuju svoju nervozu najbolje od svih znakova. Oni su dozirano nervozni i to uglavnom onda kada za nervozu ima osnova, pa njihova okolina jeste fleksibilna u tom smislu. Ako ste rođeni u znaku Jarca, kada ste nervozni, priuštite sebi slobodan dan, odmorite se, i odvojite od ljudi,…idite u prirodu, proštetajte psa i opustite se.

Vodolija

Vodolije njihova nervoza zaista dotiče i oni često mogu i da pate, kada se nervoza nagomila u nekoj malo većoj količini. Kod svoje okoline izazivaju sažaljenje i trud za pomoć, što ih dodatno nervira. Ako ste rođeni u znaku Vodolje, nervozu ćete rešiti tako što ćete sebi priuštiti bavljenje sportom, rekreacijom, čak iako niste tip osobe koji se time bavi.

Ribe

Ribe mogu veoma često da budu nervozne. I sa i bez razloga. Nervozu prenose na porodicu, prijatelje, saradnike, ali i na emotivne partner. Okolina sigurno nije u stanju da ustanovi razlog nervoze, a ponajmanje da im pomogne. Ako ste rođeni u zaku Ribe, morate da se upustite u neku avanturu da bi smanjili nervozu. Dobro rešenje je ekstremni sport.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Slobodna ljubav
ZVEZDE I MISTERIJE Prokleti karakter
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online