Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 21.06.2011.
16:48
Sponzorisani tekst A

Zablistajte u trenu

Tokom života, usled usporenog obnavljanja ćelija kože i gubitka vlage javljaju se i prve borice kao i izmenjen kvalitet kože te ona postaje crvena, ljuskava i sklona iritacijama. Ukoliko se na to nadoveže i dugogodišnje izlaganje UV zracima kao i aerozagađenju, na izloženim delovima tela kao što su lice, vrat i dekolte pojavljuju se promene u vidu tamnih fleka kao i brojnih sitnih proširenih kapilara. Koža poprima umoran i opušten izgled sa brojnim estetskim nepravilnostima.

Podmladite svoju kožu
 

Najnovijim laserom ELOS tehnologije koji u jednom aktu kombinuje laserske zrake i radiotalasni lifting, već nakon par sati od tretmana, koži se vraća punoća i svežina. Ova moćna kombinacija efikasno podmlađuje kožu tkz. neinvazivnom foto-kolagen rejuvinacijom jer dovodi do stimulacije i stvaranja novih kolagenih vlakana.

Poznat i kao "hvatač" pigmenta melanina i hemoglobina, u jednom potezu prosvetljuje flekice i crvenilo lica, vrata i dekoltea.

Pored fantastičnih rezultata u vraćanju tonusa i svežine lica, ovaj laser ima dodatu Radiotalasnu sondu koja emituje radiotalase visoke frekvencije koji termičkim dejstvom izazivaju kontrakciju postojećih kolagenih vlakana i potpomažu sintezu novog kolagena. Na ovaj način se povećava čvrstina kože i dolazi do ublažavanja bora , podizanja obrva i uglova usana te se već nakon prvog tretmana dobija zdrav i blistavi izgled.

PODMLAĐIVANJE KOŽE ŠAKA

Često se u praksi viđa problem suve, fino naborane kože nadlanica šaka, pri čemu je kvalitet kože znatno narušen. Koža je istanjena, neelastična, bez svežine i tonusa i sa brojnim tamnim flekama po površini. Pored IPL i Diodnog lasera kojima se najpre "obrišu" pigmentacije, savetuje se i NdYag laser koji vrši značajno obnavljanje kolagenih vlakana – rejuvinaciju , i na taj način koži vraća prirodnu elastičnost .Ukoliko se želi pun estetski efekat , dodaju se i Fileri putem kojih se u kožu ubrizgava hijaluronska kiselina dužeg trajanja, a koja sprečava gubitak vode i vlažnosti kože i ispunjava prostore između kolagenih vlakana . Na ovaj način , u jednom do dva dolaska , šake vraćaju raniju svežinu i tonus.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapijske procedure su danas vodeći nehirurški tretmani podmlađivanja kože i mogu se sprovoditi u vidu klasične metode - kada se mezoterapijski kokteli ubrizgavaju u dublje slojeve kože malim bezbolnim ubodima ili tkz. mezoterapijom bez igala - MEZOLIFT - kada se putem klizajuće sonde ubacuju u kožu različite vrste nutritivnih i vitaminskih kompleksa. Ovi kokteli osim što poboljšavaju cirkulaciju i prokrvljenost kože sadrže i brojne vitamine neophodne koži kao i antiage preparate tipa hijaluronske kiseline. Ovom procedurom dolazi do trenutnog ispravljanja bora na koži lica vrata, dekoltea i nadlanica te se željeni mladoliki izgled postiže odmah nakon tretmana.

Sve informacije možete potražiti na sajtu www.nadadiva.rs

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online