Utorak 21.06.2011.
16:48
Sponzorisani tekst

Zablistajte u trenu

Podmladite svoju kožu
 

Najnovijim laserom ELOS tehnologije koji u jednom aktu kombinuje laserske zrake i radiotalasni lifting, već nakon par sati od tretmana, koži se vraća punoća i svežina. Ova moćna kombinacija efikasno podmlađuje kožu tkz. neinvazivnom foto-kolagen rejuvinacijom jer dovodi do stimulacije i stvaranja novih kolagenih vlakana.

Poznat i kao "hvatač" pigmenta melanina i hemoglobina, u jednom potezu prosvetljuje flekice i crvenilo lica, vrata i dekoltea.

Pored fantastičnih rezultata u vraćanju tonusa i svežine lica, ovaj laser ima dodatu Radiotalasnu sondu koja emituje radiotalase visoke frekvencije koji termičkim dejstvom izazivaju kontrakciju postojećih kolagenih vlakana i potpomažu sintezu novog kolagena. Na ovaj način se povećava čvrstina kože i dolazi do ublažavanja bora , podizanja obrva i uglova usana te se već nakon prvog tretmana dobija zdrav i blistavi izgled.

PODMLAĐIVANJE KOŽE ŠAKA

Često se u praksi viđa problem suve, fino naborane kože nadlanica šaka, pri čemu je kvalitet kože znatno narušen. Koža je istanjena, neelastična, bez svežine i tonusa i sa brojnim tamnim flekama po površini. Pored IPL i Diodnog lasera kojima se najpre "obrišu" pigmentacije, savetuje se i NdYag laser koji vrši značajno obnavljanje kolagenih vlakana – rejuvinaciju , i na taj način koži vraća prirodnu elastičnost .Ukoliko se želi pun estetski efekat , dodaju se i Fileri putem kojih se u kožu ubrizgava hijaluronska kiselina dužeg trajanja, a koja sprečava gubitak vode i vlažnosti kože i ispunjava prostore između kolagenih vlakana . Na ovaj način , u jednom do dva dolaska , šake vraćaju raniju svežinu i tonus.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapijske procedure su danas vodeći nehirurški tretmani podmlađivanja kože i mogu se sprovoditi u vidu klasične metode - kada se mezoterapijski kokteli ubrizgavaju u dublje slojeve kože malim bezbolnim ubodima ili tkz. mezoterapijom bez igala - MEZOLIFT - kada se putem klizajuće sonde ubacuju u kožu različite vrste nutritivnih i vitaminskih kompleksa. Ovi kokteli osim što poboljšavaju cirkulaciju i prokrvljenost kože sadrže i brojne vitamine neophodne koži kao i antiage preparate tipa hijaluronske kiseline. Ovom procedurom dolazi do trenutnog ispravljanja bora na koži lica vrata, dekoltea i nadlanica te se željeni mladoliki izgled postiže odmah nakon tretmana.

Sve informacije možete potražiti na sajtu www.nadadiva.rs

2024 © - Vesti online