Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.04.2011.
08:00
Vestionline A

Pametna putovanja za svačiji džep!

Ako još uvek niste odlučili gde ćete provesti godišnji odmor, raspust ili pauzu između ispita, preporučujemo vam pametna putovanja. Vaše je samo da izaberete destinaciju za učenje jezika u inostranstvu: Valensija, Malta, Nica, Malaga, Palma de Majorka, Fetije u Turskoj ili neki od 20 drugih gradova.

Pametna putovanja su koncept koji objedinjuje lepo i korisno, učenje i uživanje, plažu i kurs jezika. U svojoj omiljenoj destinaciji možete imati časove od 2 puta nedeljno do intenzivnijeg programa - svaki dan po 6 časova jezika.

Na taj način, uz odmor na plaži, usavršićete engleski, španski, francuski, nemački ili italijanski jezik. Po cenama od 370 do 490 evra možete provesti 2, 3 ili 4 nedelje u fantastičnim destinacijama.

Palma de Majorka je samo jedna od mnogih lokacija koje su u ponudi ''Emanere''
 

Kursevi jezika u inostranstvu, sa obezbeđenim smeštajem, sve su popularniji vid putovanja za putnike svih uzrasta. Motivi putovanja su različiti: budući studenti znaju da će im bolje poznavanje stranog jezika uvećati šanse za upis na internacionalno priznatim fakultetima, roditelji rado šalju svoju decu na pametna putovanja, a menadžeri, IT stručnjaci, profesori, asistenti, bankari i zaposleni u raznim drugim delatnostima već dobro znaju koliko im jezici koriste u karijeri.

U Valensiji, koja se nalazi na obali Costa Brava i poseduje široku i prelepu gradsku plažu, mnoštvo zanimljivih sadržaja, arhitekturu od koje zastaje dah, odličan provod i fantastičnu kuhinju, možete pohađati kurs španskog jezika, što sa smeštajem za 4 nedelje košta 490 evra.

Pored toga, agencija ''Emanera'' u ponudi ima i učenje španskog u Malagi, gde 4 nedelje koštaju 470 evra. Malaga se nalazi na španskoj obali Costa del Sol, dom je Pabla Pikasa i Antonija Banderasa, jedinstvenog zalaska sunca, plaže Malageta i andalužanskog hedonizma. U cenu su uračunati test za određivanje nivoa, odabrani kurs španskog, smeštaj u dvokrevetnoj sobi, material za časove, sertifikat i obilazak Malage sa lokalnim vodičem.

Engleski jezik možete usavršiti na letovanju na Malti, gde 2 nedelje koštaju 490 evra. U St. Džulijansu je nemoguće učiti engleski bez zabave – škola se nalazi u rezidenciji koja ima otvoren bazen i teren za odbojku plaže, dok će vas u slobodno vreme zaseniti istorija, arhitektura i dobra zabava na ovom malom ostrvu gde se prepliću britanska, italijanska i arapska kultura. Šta još možete poželeti od letovanja!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online