Sreda 06.04.2011.
08:00
Vestionline

Pametna putovanja za svačiji džep!

Pametna putovanja su koncept koji objedinjuje lepo i korisno, učenje i uživanje, plažu i kurs jezika. U svojoj omiljenoj destinaciji možete imati časove od 2 puta nedeljno do intenzivnijeg programa - svaki dan po 6 časova jezika.

Na taj način, uz odmor na plaži, usavršićete engleski, španski, francuski, nemački ili italijanski jezik. Po cenama od 370 do 490 evra možete provesti 2, 3 ili 4 nedelje u fantastičnim destinacijama.

Palma de Majorka je samo jedna od mnogih lokacija koje su u ponudi ''Emanere''
 

Kursevi jezika u inostranstvu, sa obezbeđenim smeštajem, sve su popularniji vid putovanja za putnike svih uzrasta. Motivi putovanja su različiti: budući studenti znaju da će im bolje poznavanje stranog jezika uvećati šanse za upis na internacionalno priznatim fakultetima, roditelji rado šalju svoju decu na pametna putovanja, a menadžeri, IT stručnjaci, profesori, asistenti, bankari i zaposleni u raznim drugim delatnostima već dobro znaju koliko im jezici koriste u karijeri.

U Valensiji, koja se nalazi na obali Costa Brava i poseduje široku i prelepu gradsku plažu, mnoštvo zanimljivih sadržaja, arhitekturu od koje zastaje dah, odličan provod i fantastičnu kuhinju, možete pohađati kurs španskog jezika, što sa smeštajem za 4 nedelje košta 490 evra.

Pored toga, agencija ''Emanera'' u ponudi ima i učenje španskog u Malagi, gde 4 nedelje koštaju 470 evra. Malaga se nalazi na španskoj obali Costa del Sol, dom je Pabla Pikasa i Antonija Banderasa, jedinstvenog zalaska sunca, plaže Malageta i andalužanskog hedonizma. U cenu su uračunati test za određivanje nivoa, odabrani kurs španskog, smeštaj u dvokrevetnoj sobi, material za časove, sertifikat i obilazak Malage sa lokalnim vodičem.

Engleski jezik možete usavršiti na letovanju na Malti, gde 2 nedelje koštaju 490 evra. U St. Džulijansu je nemoguće učiti engleski bez zabave – škola se nalazi u rezidenciji koja ima otvoren bazen i teren za odbojku plaže, dok će vas u slobodno vreme zaseniti istorija, arhitektura i dobra zabava na ovom malom ostrvu gde se prepliću britanska, italijanska i arapska kultura. Šta još možete poželeti od letovanja!

2024 © - Vesti online