Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.10.2017.
00:30
A. Šišić - Vesti A

Dizajner Đuzepe Zanoti: Stari tinejdžer

Život je je previše kratak, zato kupi sebi cipele. Ovo je samo jedna u nizu izreka kojom se vode žene širom planete. Cipele su slatki greh, mnogi kažu đavolje delo kome pripadnice nežnijeg pola ne mogu da odole nikad. Ipak, u današnje vreme sotona nije taj koji pravi zavodljivu obuću. Čarobnjak koji ostvaruje ženske snove je kreator Đuzepe Zanoti. Ovaj Italijan se izdvojio na modnom nebu. Njegove kreacije su toliko upečatljive i nestvarne da na njih niko ne može da ostane imun.

theselby.com
Dizajner stari tinejdžer

- Ključ za pravljenje savršene cipele jeste u tome da dok dizajnirate ne mislite na modu, ona je previše realistična. Kada kreiram, ja uvek sanjam.

Tvrdi da se ne vodi prolaznim trendovima, i da je to karta za uspeh.

- Trendovi su opasni. Čovek propadne ako dizajnira za njih. Nikad ne treba pratiti tuđ rad. Imam sopstveni DNK, moju čarobnu formulu. Uvek ostajem veran sebi i brendu.

Paklene stepenice

Mag za obuću smatra da svaka žena mora da nađe odgovarajuće potpetice za sebe i da mora da nauči da hoda u njima. Za to je otkrio jednostavan trik.
- Kada kupite nov par štikl, penjite se uz stepenice po desetak puta. Stepenice su pakao, ako njih savladate, hodanje će vam biti jednostavno.

Navodi da čovek mora da ide u korak s vremenom i da uvek bude željan znanja ako želi da pliva u modnim vodama.

- Iako sam kao dizajner rođen s olovkom u ruci, svaki put kada sarađujem sa nekom poznatom zvezdom od nje naučim nešto novo. Za stare tinejdžere kao što sam ja, učenje je blagoslov.
Kaže da ljudi nikad ne treba da potcene moć cipele, pogotovo ne one koja ima visoku štiklu. Misli da u ravnom devojka može da se oseća lepo, ali u visokim potpeticama joj se menja raspoloženje i hod. Žena tada korača poput divne divlje mačke.

- Volim da kažem da sam psiholog. Mogu da otkrijem pantera unutar svake žene, a kad pucnem prstima pretvorim je u razuzdanu zver.

Patike podmlađuju

Đuzepe Zanoti je poznat ne samo po zavodljivim štiklama već i po izradi unikatnih patika. Ovaj 60-godišnjak tvrdi da su patike odraz mladosti i da nikad ne mogu da izađu iz mode.
- Većina 65-godišnjaka kupuju moje patike jer one čine da se osećaju kao da su 40-godišnjaci. Podmlađuju ih.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online