Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 18.02.2016.
05:30
Vestionline A

Saveti za lepotu koje treba da zna svaka devojka

Dizajnerka Dajen Von Furstenberg smatra da su tridesete najbolje godine, i da je to period u životu kada treba zaista da se osećate prijatno u svojoj koži. Ona je podelila nekoliko saveta za lepotu koje bi trebalo da zna svaka dama pre nego što dođe u ove godine.

pixabay.com
Budite zadovoljne sobom, uživajte u svojim najboljim godinama

Dajen smatra da  Sve što radite u životu, treba da tadite kako biste bili najbolja verzija sebe.

- Budite svoji svakog dana, tako ćete biti mnogo srećniji - poručuje ona.

A evo i kako to da postignete:

Idite sami na odmor

Dajte sebi vremena da zaista upoznate sebe. Najvažnija je veza koju gradite sami sa sobom. Uživajte u tome i uživajte u sebi, idite na odmor sami, savetuje dizajnerka.

Donesite važnu odluku

Umesto nove godine, započinjete novu dekadu. Donesite važnu odluku za taj period. To je idealan trenutak da ostavite loše navike, a usvojite dobre. Prestanite da pušite ili prestanite da jedete šećer, šta god vama odgovara. Ako loše navike praktikujete i nakon 30. godine, biće vam teže da ih ostavite.

Zaštitite kožu

"Izbegavajte sunce, zaštite sebe. Redovno nanosite zaštitnu kremu na kožu," savetuje Furstenbergova.

Ostavite kosu na miru

Svi imalo različitu kosu i različite "muke" u vezi sa tim. Pokušajte da izbegnete ono što oštećuje vašu kosu. "Ja se nikada nisam farbala, bojila sam kosu kanom, i tako sam je sačuvala od oštećenja".

Oslobodite se

Dajen kaže da kad je bila mlađa nikada nije dozvoljavala svojim momcima da je vide bez šminke. "Danas ta pravila ne važe. Ako volite šminku, šminkajte se, ako je ne volite, odlučite se za prirodan izgled. Otkrijte ko ste i držite se toga".

Pišite dnevnik

Ne morate da pišete klasičan dnevnik - to može da bude i nešto vizuelno, kao na primer Instagram. "Bićete srećni kada jednog dana pogledate to i setite se svih svojih životnih avantura. Živite život punim plućima i neka vas ne bude strah da otvorite nova vrata".

Istežite se

"Ako bih morala da preporučim samo jednu stvar, onda bi to bilo da praktikujete jogu. To je dobro za vaše telo, dobro je za istezanje, za um. Neka ovo bude poslednji put da razmišljate kako ste se ne krećete dovoljno. Tridesete su 'poslednji voz' da ostavite loše navike."

Hranom negujte telo

"Vi ste ono što jedete, jednostavno je. Jedite voće ujutru, unosite dosta povrća, izbegavajte šećer i slatkiše. To ne znači da treba da budete savršeni, već samo da uživate u svom zdravlju. Imate samo jedno zdravlje, a vaše telo je ono što jedete i ono što radite."

Naučite da se oblačite prikladno

Do trenutka kada napunite 30 godina, već ste dovoljno upoznali svoje telo. "Tada znate šta vam dobro stoji, šta je ono što prikazuje vašu ličnost", kaže dizajnerka. "Predlažem da na sebi uvek imate jedan klasičan odevni komad i jedan 'ludački' dobar, neobičan, koji predstavlja vaš karakter."

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online