Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 02.01.2016.
12:24
Vestionline. ženskimagazin.rs A

Dame, samo za vaše oči: Ovo su najseksi muškarci na svetu

Već punih 30 godina magazin "People" bira najseksipilnije muškarce koji su obeležili godinu. Na listi su se našli sportisti, glumci, muzičari... I svaki od njih ima "ono nešto". Ipak, samo jedan je poneo titulu najseksi muškarca za 2015. Pogađate ko je?

Reuters
Lep, zgodan, uspešan: Dejvid Bekam

1. Dejvid Bekam

Bivši fudbaler prosto je neizostavan kada su ove liste u pitanju. Bekam tvrdi da sebe ne smatra "seksi tipom", ali mi se baš i ne bismo složili sa njim. Iako se više ne bavi fudbalom, velike kompanije se prosto otimaju za njega. Tako Dejvid reklamira brendove kao što su Adidas i Armani. A osim što je lep, on je svoju titulu zaslužio i time što je uspešan, nežan porodičan čovek i ima sve ono što krasi savršenog muškarca.

Fonet/AP
Uspeh je njegovo drugo ime: Džastin se oprobao i u pevačkim i u glumačkim vodama

2. Džastin Timberlejk

Drugo mesto na listi zauzeo je Džastin Timberlejk. Ovaj muzičar nalazi se i na 19 mestu Forbsove liste milionera, sa 63,5 miliona dolara vrednosti. Okušao se i u glumačkim vodama, a slobodno možemo da gažemo da je uspeh njegovo drugo ime.

Reuters
Za njim čeznu sve devojke: Rid Skot

3. Rid Skot

Poznat po ulozi Brendana Branda Dorifa u tv seriji “My boys”, ovaj glumac iz Los Anđelesa je pravi kradljivac srca svim devojkama, još od njegovog debitovanja u filmu “Bickford Shmeckler’s Cool Ideas “ iz 2006. godine.

Reuters
Britanski glumac koji je stekao slavu u Holivudu: Idris Elba

4. Idris Elba

Idris Elba je britanski glumac koji ima titulu jednog od najplaćenijih glumaca Holivuda i koji je započeo svoju karijeru 1992. Danas ima penthaus u Atlanti i voli da posećuje luksuzne hotele. Takođe je jedan od vodećih imena na listi najbogatijih crnih zvezda u celom svetu.

Reuters
Ko bi odoleo ovim plavim očima: Sem Hefan

5. Sem Hefan

Ovaj mladi zaljubljenik u fitnes je najviše poznat po svojoj glumi u serijama kao što su “Starz” i “Outlander”. Voli da putuje i fanatik je za različitim načinima života. Pored toga što ima dosta odeće “fensi” brendova kao što su Burberry i Hermes, najviše voli opušteniju odeću od Nike - a i Adidas - a, jer naglašavaju njegovo zgodno telo. Voli da učestvuje u maratonima i da pešači.

Reuters/A.K.
On je konačno odveo Dženifer Aniston pred oltar: Džastin Terou

6. Džastin Terou

Džastin je jednostavno morao da bude jedan od najseksi muškaraca na svetu; ipak se oženio za prelepom Dženifer Aniston. Njegov je stil oblačenja je 10 od 10, a najviše voli da oblači Armani, Givenchy i Lanvin.

Reuters
Zamalo postao Kristijan Grej: Čarli Hanam

7. Čarli Hanam

Ovaj glumac iz popularne serije “Sons of Anarchy” je bio prvi izbor za ulogu Kristijana Greja. Iako je fino vaspitan, više voli da se oblači suprotno tome - stalno je u bajkerskom fazonu. Njegova slava je takođe porasla kada je postao glavno lice parfema Calvin Klein - Reveal.

Reuters
Mlada nada Holivuda: Džastin Smolet

8. Džastin Smolet

Džastin definiše koncept mladosti i uspešnosti i trenutno je “čokoladni dečak” industrije zabave. Zbog uloga u top televizijskim serijama kao što su “The Mindy Project” i “Revenge” ovaj mlagi glumac, pevač i fotograf zarađuje milione.

Tanjug/AP
Galantan, zgodan i uspešan: Džejk Gilenhal

9. Džejk Gilenhal

Džejk zarađuje milione zbog filmova kao što su “Southpaw”, “Nightcrawler”, “Everest”, “Prisoners” i “Enemy”. Za mesto na ovoj listi su dovoljne scene iz filmova “Rendition” i “Accidental love”.

Reuters
Jedini neženja na listi: Mlađani Nik Džonas

10. Nik Džonas

Nik Džonas je na Forbsovoj listi najbogatijih na 40. mestu i najuspešniji među svojom braćom iako ima samo 23 godine. Pored svega ovoga, on je jedini neženja na ovoj listi koji je istovremeno i slobodan.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online