Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 27.06.2014.
10:36
telegraf.rs A

Oduševio: 18.000 ljudi ludovalo uz hitove Bilija Ajdola

Sjani engleski roker Bili Ajdol održao je spektakularan koncert na Kalemegdanu pred oko 18.000 ljudi. Iako je kiša padala sve vreme, to nikako nije pokvarilo dobru zabavu i fenomenalnu atmosferu.

Poznati britanski roker oduševio fanove: Bili Ajdol
 

Pre koncerta Bilija Ajdola, fanove su zabavljale grupe “Dža ili Bu”, “Tempera” i “Psihomodo pop”.

Nastup poznatog pevača, koji je trajao više od dva sata, krenuo je sa pedesetak minuta zakašnjenja, a čim se svetski super-star pojavio na sceni sa svojim bendom, pozdravljen je gromoglasnim ovacijama i aplauzom od mnogobrojnih fanova.

Kiša je padala na Kalemegdanu, a Bili, koji je u tom trenutku nosio majicu sa dugim rukavima i kožnim pantalonama, je uzviknuo:

- Hajde da oduvamo ovu svirku pre nego što nas ruka tame opet prekrije – rekao je Bili Ajdol i otpevao numeru “Postcards from The Past”.

Ubrzo su počeli da se ređaju hitovi “Cradle Of Love”, “Dancing With Myself”, a atmosfera je bivala sve vrelija i vrelija. Budući da je kiša i dalje padala, neki od fanova počeli su da kupuju kabanice a neki su spas potražili ispod drveća.

Sjajna atmosfera: Nije im smetala ni kiša koja je počela da pada
 

Ajdol je zatim zapevao veliki hit iz osamdesetih “Flesh For Fantasy”, kao i numere “Love And Glory”, “One Breath Away” i “Ready Steady Go”.

Kao što se i očekivalo, Bili je zatim skinuo majicu, što je oduševilo pripadnice nežnijeg pola.

Posle pesama “Sweet Sixteen” i “Whiskey And Pills”, Bili je obukao belu košulju i zapevao još jedan veliki hit i to “Eyes Without The Face”.

Čitav Kališ je bio pod kišobranima, atmosfera je bila romantična, a kiša koja je već duže vreme padala nije remetila sjajnu zabavu koji je priredio poznati muzičar.

Publika je uživala u spektaklu, a Bili izvodi legendarne hitove “LA Woman” i “Blue Highway”. U međuvremenu, roker je po drugi put skinuo majicu, što je opet zadivilo dame, ali na njihovu žalost, muzičar se opet obukao.

Dva sata spektakla na Kalemegdanu i još jedan više nego uspešan nastup u Srbiji
 

Nakon nezaboravnog hita “Rebell Yell”, kojim je Bili dodatno razdrmao fanove, završio se i zvanični deo koncerta. Publika je skandirala Ajdolovo ime, a roker se vratio na scenu i na oduševljenje njegovih fanova otpevao pesmu “White Wedding”.

Za kraj, Bili je izveo hit “Mony, Mony”, čime je bio završen još jedan njegov više nego uspešan nastup u Srbiji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online