Petak 27.06.2014.
10:36
telegraf.rs

Oduševio: 18.000 ljudi ludovalo uz hitove Bilija Ajdola

Poznati britanski roker oduševio fanove: Bili Ajdol
 

Pre koncerta Bilija Ajdola, fanove su zabavljale grupe “Dža ili Bu”, “Tempera” i “Psihomodo pop”.

Nastup poznatog pevača, koji je trajao više od dva sata, krenuo je sa pedesetak minuta zakašnjenja, a čim se svetski super-star pojavio na sceni sa svojim bendom, pozdravljen je gromoglasnim ovacijama i aplauzom od mnogobrojnih fanova.

Kiša je padala na Kalemegdanu, a Bili, koji je u tom trenutku nosio majicu sa dugim rukavima i kožnim pantalonama, je uzviknuo:

- Hajde da oduvamo ovu svirku pre nego što nas ruka tame opet prekrije – rekao je Bili Ajdol i otpevao numeru “Postcards from The Past”.

Ubrzo su počeli da se ređaju hitovi “Cradle Of Love”, “Dancing With Myself”, a atmosfera je bivala sve vrelija i vrelija. Budući da je kiša i dalje padala, neki od fanova počeli su da kupuju kabanice a neki su spas potražili ispod drveća.

Sjajna atmosfera: Nije im smetala ni kiša koja je počela da pada
 

Ajdol je zatim zapevao veliki hit iz osamdesetih “Flesh For Fantasy”, kao i numere “Love And Glory”, “One Breath Away” i “Ready Steady Go”.

Kao što se i očekivalo, Bili je zatim skinuo majicu, što je oduševilo pripadnice nežnijeg pola.

Posle pesama “Sweet Sixteen” i “Whiskey And Pills”, Bili je obukao belu košulju i zapevao još jedan veliki hit i to “Eyes Without The Face”.

Čitav Kališ je bio pod kišobranima, atmosfera je bila romantična, a kiša koja je već duže vreme padala nije remetila sjajnu zabavu koji je priredio poznati muzičar.

Publika je uživala u spektaklu, a Bili izvodi legendarne hitove “LA Woman” i “Blue Highway”. U međuvremenu, roker je po drugi put skinuo majicu, što je opet zadivilo dame, ali na njihovu žalost, muzičar se opet obukao.

Dva sata spektakla na Kalemegdanu i još jedan više nego uspešan nastup u Srbiji
 

Nakon nezaboravnog hita “Rebell Yell”, kojim je Bili dodatno razdrmao fanove, završio se i zvanični deo koncerta. Publika je skandirala Ajdolovo ime, a roker se vratio na scenu i na oduševljenje njegovih fanova otpevao pesmu “White Wedding”.

Za kraj, Bili je izveo hit “Mony, Mony”, čime je bio završen još jedan njegov više nego uspešan nastup u Srbiji.

2024 © - Vesti online