Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 18.03.2013.
18:52
Beta A

Marina Perazić: Medijski me linčuju

Pevačica Marina Perazić izjavila je danas u Novom Sadu da je njena porodica izložena "linču" zbog pisanja pojedinih "senzacionalističkih medija".

Marina Perazić je na konferenciji za novinare kazala da je izveštavanje pojedinih medija dovelo do toga da ona i njena kćerka budu fizički napadnute u četvrtak, 14. marta.

Ona je navela da ju je, kako je kazala, "navodni vlasnik" stana u Novom Sadu Stevan Mrđan, u kojem Perazićeva živi sa svojom kćerkom kao podstanarka, mesecima verbalno, a na kraju i fizički napao, inspirisan pisanjem pojedinih dnevnih novina.

Brine za svoju bezbednost i sigurnost svoje porodice: Marina Perazić

Optužila je Mrđana da je više puta pokušao da je onemogući da uđe u stan, tako što je stavljao lepak u ključaonicu, verbalno je napadao, isključivao joj struju, pretio joj i govorio da mu je dužna, a na kraju ju je i fizički napao u zgradi, ispred stana.

"Svesna sam da sam medijska ličnost, ali ja se sada brinem za svoju i sigurnost svoje porodice. Zbog pisanja medija Stevan Mrđan je poverovao da nasilnički može doći do poseda koji je davno izgubio", rekla je Perazićeva koja tvrdi da stan ne pripada Stevanu Mrđanu, već njegovom unuku.

Advokat Marine Perazić, Nikola Tadić rekao je da senzacionalistički naslovi, poput "Marina i kćerka se tukle sa gazdom" ili "Da li te je Tuđman poslao", mogu da se tretiraju i kao raspirivanje međunacionalne mržnje. On je rekao da je stvarni vlasnik stana zapravo maloletni Stefan Mrđan, unuk Stevana Mrđana.

Punomoćnik maloletnog Stefana Mrđana, Igor Šiman rekao je da je taj problem postojao i pre nego što je Marina Perazić počela da živi u stanu, jer je Stevan Mrđan i tada izdavao stan, uzimao kiriju, nije je davao vlasniku i nije plaćao račune, tako da je dug sada dostigao cifru od više od 320.000 dinara.

POVEZANE VESTI

Utorak 19.03.2013. 07:19
Marina je simpatičan lik...
Ponedeljak 18.03.2013. 22:14
Da javne licnosti cesto upadaju u neprijatne situacije, poznata je cinjenica. Na stranu privatni ugovori i poslovi koje Marina ima sa tim siledzijom, ovde je rec samog vlasnika stana, tj.njegovog punomocnika, presudna. Marina Perazic je prevazisla sve nacionalisticke mrznje svog hrvatskog naroda i odlucila da zivi u Srbiji. Svoj posao radi posteno i ne pljacka narod. Nije lako biti podstanar, ali je casno ziveti od svog rada i izdrzavati potomstvo. Marina, ne daj se!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online