Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 12.02.2014.
15:02
D. Dušanić - Vesti A

Kaća Živković: Volim da palim masu

Posle dueta "Ludo srce" sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, Katarina Živković (24) rešila je da nastavi u istom ritmu i snimila numeru "Ljubi me" uz pojačanje di-džeja Metea iz Frankfurta. I dok je mlađa publika oduševljena, stariji se mršte i negoduju smatrajući da tu nema ni od narodnjaka.

Peva gde god je pozovu: Katarina Živković
 


- To su moderne numere, koje pripadaju novom muzičkom pravcu. Meni se dopada kombinacija folka sa repom, tehnom, hausom... Kada biram pesme ne razmišljam koliko će da potraju, da li će biti hitovi. Ne želim time da se opterećujem. Za samo nekoliko dana spot za "Ljubi me" imao je preko 70.000 pregleda, a to govori da se narodu pesma dopada. E, sad da li će pesma biti instant hit ili ne, pokazaće vreme. Snimam ono što mi odgovara, što moja publika voli, pesmu koja pravi dobru atmosferu na nastupima i zapali masu. U dublje analize neću da ulazim - kaže Katarina.

Hoćete li snimati klasične narodnjake?
- Snimila sam ja dobre narodnjake, pokazala da umem da ih pevam, a i rado ih izvodim na nastupima. Smatram da imam širok repertoar, pa se jednostavno prilagođavam situaciji u datom momentu, mestu na kome nastupam i željama publike.

Nisam još dobar vozač

- Vozački ispit sam položila pre nekoliko meseci, ali još nemam svoj auto. Planiram da ga kupim, ali ne može sve odjednom. Najverovatnije ću prvo pazariti neki manji auto, kasnije kad budem veštija, videćemo - kaže Kaća, koja nema nameru da sama vozi kad putuje na gostovanja, jer joj je to prenaporno.
- Najbezbednije se osećam kad me drugi vozi. U Grandu, na sreću vode računa o nama, imamo ljude koji brinu o svemu, pa i zaduženi su za naš prevoz na nastupe.

Osim što gostujete po klubovima, da li pevate na privatnim veseljima i gde može bolje da se zaradi?
- Radim gde god me pozovu i rado se odazivam da pevam na svadbama, rođendanima, proslavama... Na privatnim veseljima teže je raditi nego po klubovima gde na sceni otpevaš dva-tri bloka tokom 120-180 minuta i odeš kući. Na svadbama je duži angažman, u direktnom si kontaktu sa narodom, treba znati sa ljudima, biti malo i psiholog, prozreti im želje i namere. Onaj ko zna posao, odlično i zaradi. Ipak, ne treba se previše opterećivati parama, važnije je imati kvalitetan nastup i raditi u kontinuitetu, a pare same dođu.

Rano za udaju

- Sa Banetom Jankovićem uživam u našoj ljubavi, lepo nam je, slažemo se, ali o svadbi još ne razmišljamo. Mladi smo, imamo vremena. Kad rešimo da se uzmemo, nećemo to kriti - kaže Katarina.

Posao vam dobro ide, pa ste nedavno kupili i stan u Zemunu. Kada ćete se useliti?
- Stan je još u izgradnji, pa ću morati još malo da sačekam kako bi uživala u svom domu. Prema rečima investitora u maju-junu trebalo bi da sve bude gotovo, a onda mi sledi opremanje.

Nedavno su se u novinama pojavile vaše provokativne fotografije na kojima ste oskudno odeveni. Da li biste pristali da se obnažite za "Plejboj"?
- Te fotke o kojima pričate urađene su pre više od godinu i po dana kada sam pozirala za "Maxim". Prihvatila sam tada poziv da se slikam u lepom donjem vešu i dobro sam se osećala na snimanju. Fotografije su umetničke, urađene sa merom i ukusom, nisu vulgarne. Neki su me zbog toga hvalili, neki kritikovali, što je bilo očekivano, jer je nemoguće da se svima dopada ono šta ja radim. Mlada sam, zgodna, ne vidim da sam išta loše uradila. Fora je bila da bude provokativno, ali s merom. Ipak, "Plejboj" bih odbila, nikada ne bih prihvatila da se slikam gola! Tu sam izričita i nema tih para zbog kojih bi se skinula, jer smatram da mi to ne treba. To nisam ja i ne bi mi bilo prijatno.

POVEZANE VESTI

Sreda 12.02.2014. 16:10
Ozbiljan je kandidat za za naj-prostakusu estrade,mogu jos da dodam da je konkurencija veoma jaka?!
Sreda 12.02.2014. 15:34
Ljude bi mozda najvise interesovalo dali vise palis Baneta ili publiku.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online