Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 22.01.2013.
13:44
D. P. - Vesti A

Zbog Monike drvlje i kamenje

Dolazak Monike Beluči (48) na Mokru Goru gde je gost ovogodišnjeg Kustendorfa izazvao je buru u balkanskim medijima. Prelepa glumica oduševila je srpske novinare u Drvengradu svojom neposrednošću, slikala se sa svima, jela u istom restoranu gde i ostali gosti i novinari, a konobarima se zahvaljivala na ljubaznosti.

Ne bavi se politikom: Emir Kusturica, Monika Beluči i Milorad Dodik

Kako otkrivaju članovi osoblja koji brinu o gostima, Monika je večerala sa domaćinom Emirom Kusturicom i njegovom ženom Majom. Na jelovniku je bilo puno salate i jagnjeće pečenje, a to je zaliveno sa dve boce domaćeg vina.


- Ama baš nikakvih prohteva nije imala, ponašala se obično i zahvaljivala za svaku uslugu- otkrio je medijima jedan od članova osoblja. Osim kraće posete Banjaluci, obilaska Andrićgrada, Monika je sa Kustom prošetala kroz Mećavnik, a potom išla i na skijanje na Iver.

- Ona nije krila koliko je oduševljena ljubaznošću domaćina koji su je na svakom koraku obasipali pažnjom i poklonima, a ona im je uzvraćala lepim rečima. Svi koji su imali prilike da je sretnu i bar na kratko porazgovaraju sa njom nisu krili oduševljenje ne samo njenom lepotom, nego i neposrednošću, što daleko odudara od uobičajenog ponašanja često razmaženih svetskih filmskih zvezda.

I Odri u Andrićgradu

Knjige za goste: Odri Tatu i Emir Kusturica u Andrićgradu

Boravak francuske glumice Odri Tatu na Kustendorfu ostao je u senci Monike Beluči, ali domaćin Kusta potrudio se da se ona ne oseti zapostavljenom.

 

Zajedno sa Odri obišao je Andrićgrad i Višegrad, a Odri je u nedelju popodne pokupila svoje stvari i brojne poklone koje je dobila, zahvalila se na gostoprimstvu i vratila se kući.


Međutim, njen dolazak u Srbiju, a posebno razgovor sa Miloradom Dodikom, predsednikom RS u Banjaluci nije svuda bio dobro prihvaćen. Hrvatski mediji, pre svih HRT pokušavao je na sve načine da prikaže kako Monika zapravo nije ni znala gde je došla i s kim je razgovarala, dok sarajevski mediji nisu krili ogorčenje zbog njenog dolaska u Banjaluku. Emir Hadžihafisbegović, glumac i bivši ministar kulture kantona Sarajevo koji je u Srbiji svaku put dočekan uz dobrodošlicu, iskoristio je njen dolazak da u starom maniru oplete po Dodiku, a posebno po Emiru Kusturici.

Počasni građanin: Anđelina Džoli u Sarajevu

On smatra da su njih dvojica, posebno Dodik, susret sa čuvenom glumicom iskoristio za sopstvenu promociju. Međutim, zaboravio je na dolazak Anđeline Džoli i Breda Pita u Sarajevo, te da je Džolijeva snimila i režirala film "U zemlji krvi i meda" u kome je prikazana iskrivljena slika događaja u BiH tokom rata i ponovo podignuta hajka protiv Srba. Iako je film na kraju ispao jeftina propaganda i neslavno je propao gde god je prikazan, Anđelina je proglašena počasnim građaninom kantona Sarajevo, a svako njeno pojavljivanje maksimalno je iskorišćeno.

Za razliku od nje, Belučijeva se ni u jednom trenutku ni na koji način nije bavila, niti pomenula politiku. Ali, izgleda da je sam njen dolazak bio dovoljan da uzburka duhove u Zagrebu i Sarajevu. Ili je, možda, u pitanju ipak samo ljubomora što i oni nisu imali prilike da ugoste jednu od najlepših žena sveta.

POVEZANE VESTI

Utorak 22.01.2013. 13:49
Ко ће други него Хрвати и Муслимани.
Utorak 22.01.2013. 13:55
Колика је разлика између љепоте и глумачког квалитета ``наше`` Монике и ``њихове`` Ангелине је као кад би поредили Сергеја Трифуновића са Батом Стојковићем.
Utorak 22.01.2013. 18:29
ljubomora je mnogo teska bolest,udara u mozak poduslovom da ga imaju!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online