Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 16.02.2012.
20:33
Scandal A

Čola: Obožavateljka je napala nožem moju suprugu!

Jedna od najpoznatiijih muzičkih zvezda bivše Jugoslavije Zdravko Čolić, otkrio je da danas u 60. godini ima više energije nego kada je bio mlađi. Pevač sa suprugom ima dve ćerke Unu i Laru, te otkriva da se Sandra zaljubila u njega kao čoveka, a ne pevača i da je u muzički svet morala da uđe htela to ili ne. A onda je i iskusila napad histerije jedne obožavateljke.

Pevač Zdravko Čolić
 

- Moja supruga zna sve o meni. Sa njom delim sve u životu. Ispričam joj ja sve čega se setim, ali mnogih se stvari ne mogu setiti, dugačak je život bio. Ako bi me pitala, ja bih joj sve rekao – rekao je Zdravko i otkrio oko čega se on i Sandra najčešće prepiru.


- Najčešće se prepiremo oko toga šta deca smeju, a što ne smeju. Nemoj ovo, pazi ono… ja se tu uopšte ne snalazim. Sandra je stroga higijeničarka i ako u kući ne skidam cipele, nastaju problemi. Ali stvarno nemamo nekih nesuglasica u braku. Nekima sve smeta, ne mogu da gledaju ženu sa viklerima u kući, meni ništa ne smeta. Što sam stariji, to sam tolerantniji, ništa mi ne smeta, samo da je zdravlja – kaže Zdravko, koji nije ljubomoran na svoju suprugu jer za to nema razloga. Ipak, Sandra i te kako pamti jedno jako neprijatno iskustvo koje je imala sa Zdravkovom obožavateljkom:


- Jednom je nožem napala neka moja obožavateljka i isekla po licu. Drugih većih neprijatnosti nije imala jer se ne eksponira, nije taj tip, a i ja smatram da ženu i decu treba ostaviti po strani od javnosti – kaže Zdravko.


Iako ima bezbroj ponuda za svadbe, Čolić nikada ne bi na to pristao jer ga je, kako kaže, sramota. Silna pisma obožavateljiki je jedno vreme čuvao u garaži na Grbavici, ali kada je došao rat, potrošena su na grejanje. Danas 60-godišnji Zdravko se ne plaši godina.


- Pun sam energije i osećam se kao da mi je pola manje od ovoga što imam. Jedino kad vidim koliko su mi deca mala, onda se prepadnem pa kontam – joj, samo da sam zdrav dok deca ne stanu na svoje noge. Tu se čovek malo zabrine i to te malo štrecne, kontaš, što se nisi ženio sa 25, ali to je to, Božja volja i sudbina, iz ove kože ne mogu pobeći – zaključio je Čolić i tajnu o tome kakav je ljubavnik sa napunjenih 60 godina zadržao za sebe.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Zbogom, Kemo!
Petak 17.02.2012. 02:21
Komičan, što jes', jes'.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online