Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 24.11.2011.
04:53
24 sata, Alo! A

Ana Aleksander: Radoš me je ubedio da se skinem!

Već danima se polemiše o glumici Ani Aleksander, koja se kao maloletna skidala u filmu “Sekula se opet ženi“, a ona je otkrila da je to uradila na nagovor Radoša Bajića.

Radoš Bajić je učinio dobro delo za filmsku umetnost kad je ubedio malu Anu Stojanović, a sada veliku Anu Aleksander, da se obnaži
 

Priznala je da je bila jako mlada kada se taj film snimao i da je dugo razmišljala da li da snimi scenu u kojoj skida majcu, ali da je posle razgovora s iskusnim glumcem shvatila da treba to da uradi i da u tome nema ništa loše.


- Kada sam snimala taj film, bila sam zaista mlada i slabo se sećam detalja. Kada je došla na red da se radi ta scena u kojoj ja skidam majicu, imala sam nedoumice. Bila sam isuviše mlada, pa smo majka i ja nakon razgovora sa Radošom Bajićem, koji je inače naš kućni prijatelj, zajedno odlučile da snimamo i da to nije nešto zbog čega treba dizati frku. Tužno je to što se sada na tu scenu gleda kao na nešto loše isto kao i na to da sam uspela. Toliko se glumica skinulo u filmu i pre i posle mene - izjavila je Ana za besplatne novine “24 sata“.
 

Slagala za godine?

Osim što se digla velika prašina zbog uloge koju je snimala 1991. godine kao maloletnica, Ana Aleksander opet iznenađuje, jer u njenoj biografiji stoji da je 1979. godine rođena, što znači da je u vreme kada je snimala film “Sekula se opet ženi“ imala samo 12 godina. Radoš Bajić, međutim, tvrdi da je Ana u vreme snimanja filma imala 15 godina, pa se pretpostavlja da je novopečena holivudska glumica rođena 1976. godine.

Na pitanje da li joj je neprijatno kada snima takve scene, odgovorila je:


- Nije nimalo prijatno, a ni lako. Misliš sve vreme na to da ne zaboraviš tekst, da se postaviš kako treba, da korektno odglumiš. Osećaš se kao da trčiš maraton, jedva čekaš da završiš. Nisam uopšte zadovoljna kako je sve ispalo na kraju. Iskorišćene su sve scene seksa, neke su čak i ponovljene. To je problem kada još nemaš veliko ime u Holivudu, uvek postoji opasnost da će scene biti menjane ili montirane tako da budu izvučene iz konteksta, međutim, ne kajem se zbog rada na ovoj seriji jer sam puno naučila.


Na pitanje da li sebe smatra zaslužnim za Aninu ulogu, kao i to da li bi svoje dete nagovarao da se obnaženo pojavi u filmu, Radoš Bajić je rekao:


-Umesto da budemo svi ponosni na njen uspeh, mi razmatramo neke nebitne stvari. Ona je tu scenu snimala davno i imala je 15, a ne 12 godina. Ja nju baš dugo nisam video, ali mi je drago zbog njenog uspeha - rekao je Bajić.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 24.11.2011. 07:59
Kakav maliciozan ali i odgovarajuć komentar ispod fotke :) Totalno nije bitno da li je imala 12 ili 15 godina kad je bila MALOLETNA! I još kućni prijatelj?! Zna i on da ga sad neće oprati ni Velika ni Južna Morava zajedno!
Četvrtak 24.11.2011. 10:51
Ko bi od Radasina to ocekivao...a stvarno je glupo ovo sto je rekao...da je ona tad imala 15 godina..pa sta misli da je to sad kao neka zrelost da je to pravo doba i ne vidi nista lose u tome..Sta se onda cudimo ovima po tim holivudskim serijama kad ovaj nas seljak zna bolje da proceni...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online