Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 31.12.2015.
14:48
Vestionline A

Zbog njih smo gledali rijalitije 2015.

Sasvim sigurno se može reći da je 2015. bila godina rijalitija. Ko ih nije gledao, taj sigurno neće ni čitati ovaj tekst, a sudeći prema istraživanjima gledalaca takvih je vrlo malo. Pridružujemo se onima koji tvrde da je u ljudskoj prirodi da "voajerišu" i izdvajamo vam ličnosti koje smo najviše pratili tokom 2015.

youtube.com/Amar Sheik
Ovako je Kristijan jahao Staniju

Tokom 2015. emitovano je 4 rijalitija: Parovi (još uvek traju), Maldivi, Veliki brat i Farma. U njima je učestvovalo puno poznatih i nepoznatih faca, a mi smo odlučili da napravimo top listu samo onih koji su izazvali najviše pažnje.

1. KIKI I NJEGOVE ŽENE

Kristijan Golubović je bar na ovoj našoj listi zaslužio prvo mesto. Nije bilo osobe koja nije komentarisala njegovo učešće u Farmi, bilo u pozitivnom ili negativnom kontekstu. A čime nas je to Kristijan kupio? Šarmom, mačoizmom ili kulturom? Možda batinama, svađom i agresijom? Na ovo pitanje niko konkretno nema odgovor, ali su neki ovdašnji stručnjaci rešili da pokušaju da nam odgovore zašto je osoba poznata po kriminalnoj prošlosti bila toliko u centru pažnje.

Inače, dok je bio na Farmi, nema žene koja nije pala na njega. Ako ju je hteo, ona mu se bez reči predala. U njegovom krevetu bile su Balerina, Stanija i Medenica, a ostale su potajno ili javno čeznule da ih Kristijan "dotakne".

Printscreen
Najlepše je ispod pokrivača

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević družili su se od početka rijalitija "Farma", a vremenom su postajali sve prisniji. Nakon pokazivanja kako "Musa dere jarca", cmakanja u trpezariji i "vaćerenja" na travi, Kiki u jednom trenutku rekao Staniji da skine gaće, ali sve se dešavalo pod pokrivačem, tako da pravu akciju nismo imali priliku da vidimo.

Kristijana je od svih žena najviše nervirala Tamara Đurić, a bes prema njoj je eskalirao kad je  farmerima "otkrila" da joj je Kristijanova miljenica, Jelena Milošević Balerina, rekla da joj je Golubović donosio drogu na imanje!

Već smo rekli da je Balerina ipak najviše godila Kristijanu, ali nikome nije jasno šta se to, posle dana grljenja i ljubljenja, one kobne večeri desilo u WC-u i kako je Jelena Milošević završila sa polomljenim nosem, zbog čega je napustila i Kikija i Farmu.

dailymotion.com/by KUD PUKLO
Kakva guza - da poludiš

Jasmina Medenica je od samog početka rijalitija Farma bila zaljubljena u Kristijana Golubovića, gledala ga ko boga, prala mu noge, a od njega dobijala samo mrvice. Ipak, jednom joj je Kristijan poklonio seks na brzaka, a onda je nazvao imbecilom i izdajnikom jer se priklonila taboru neprijatelja - Tamare Đurić.

I Bojana Stamenov, ne baš predstavnica vrućeg ženskog sveta, doživela je napad gušenja na Farmi, nakon što se Kristijan neoprezno poigrao sa njom.

I sam Golubović bio je svestan da bi, zbog njegovog neodoljivog šarma, imanje Lisović trebalo da promeni naziv. On je izjavio da bi na jednim vratima trebalo da piše "To je Kikijeva farma", a na drugim "Kiki i njegove žene".

Ipak, jedna mu je žena došla glave s obzirom da je zbog svađe sa Jelenom Golubović izbačen, ali ga je vaskrsla Stanija koja je pobedila i obećala da će osvojeni novac (još ne znamo da li pola, da li sve) dati baš njemu...

printscreen
Dobio i seksi lutku da se igra

Godina Zmaja (ali od Šipova)

Zmaj od Šipova iliti Ilija Grahovac, maratonac je u rijalitijima i ovo je definitvno njegova godina. On je započeo sezonu u Parovima, pa u Maldivima, a još uvek je u novim Parovima.

Nedavno nas je iznenadio podatkom samo njemu poznatom - da je Arkan živ i da je na Kipru, gde navodno gleda sve što mi ovde radimo. Nije manje skandalozna ni njegova izjava da je  biološki otac velikom broju dece i da bi, kada bi progovorio, mnogi brakovi pukli.

U Parovima je imao "suprugu" Vesnu Rivas koju je prvo udario zbog seksa, a onda su se pomirili i pomirenje ozvaničili poljupcem.

Ipak, Zmaj nije bio samo Vesnin. Jednom je golišava Miljana uletela kod Zmaja u krevet i rekla da hoće seks sa njim, a njegovu reakciju ni u snu ne možete da zamislite...

printscreen youtube
Mešaj mala...

Takođe, u jednom momentu Maca Diskrecija se zapetljala u majicu, ali srećom, pri ruci su joj se našli Željko i Zmaj od Šipova i pomogli joj da se izvuče iz ove teške situacije. Zmaj je iskoristio priliku i opipao Macine grudi, verovatno da vidi da li je sve u redu. Pravi drugari, nema šta!

Da nam Zmaj nije toliko naivan, govori i podatak da je osnovni sud u Mrkonjić Gradu izdao nalog za njegovo privođenje s obziorm da je osumnjičen za proizvodnju i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih naprava.

A i zbog ovoga je mogao u zatvor - iznerviran je izjavio da će uzeti nož i zaklati Gastoza!

Zmaj od Šipova se u rijalitiju "Parovi" na Hepi televiziji pohvalio da je uplivao u porno industriju još pre 30 godina i da je "imao" sedam Mađarica za noć.

Da li je toliko baš obdaren zanimalo je i manekenku Ejmi, koja je zahtevala da joj "ga" pokaže. "Pa, dođi da ti ga uštekam, da vidiš! Što pričaš, kad nisi probala. Ne znaš ni koliki je. U mene je veći nego u crnca".

Ipak, nismo videli ništa, a da li ćemo ne znamo, jer Parovi još traju, pa ima vremena...

youtube.com
Gastoz pretio svima

KAD GASTOZ PRETI, TRESE SE RIJALITI

Još u junu 2015. saznali smo za Nenada Marinković Gastoza, kada je pobedio u prethodnoj sezoni "Parova".

Posle toga je kao i Zmaj od Šipova jedno vreme proveo u rijalitiju "Maldivi" a onda je sa ostalom ekipom prebačen u novu sezonu Parova koja još uvek traje. Tamo je malo-malo, pa bio ili izbačen ili ubačen, u zavisnosti od potrebe.

Jednom je, na primer, zajedno sa Zoricom Dukić i Slađanom Petrušić, iznenadno izbačen iz vile zbog nasilja jer je rekao da bi Željku polomio lobanju.

Ma koliko to zvučalo neverovatno, Gastoz je imao prave ljubavne drame u vili. Kad je video da Zorica Dukić ne odgovara na njegovo udvaranje, Gastoz se bacio na Mariju Anu. Njih dvoje su se zaključali u wc, a ostali ukućani prisluškivali ispred vrata jer je, na osnovu uzdaha, bilo očigledno da su imali seks.

Rediteljka Jelena Golubović, koja je imala epizode u svim rijalitijima, imala je i vrlo žestoke sukobe sa Gastozom koji joj je poručio da je zbog toga mrtva.

Maca Diskrecija nije bila nimalo diskretna kada je otkrila da je imala neprijatno iskustvo sa Gastozom, koji joj je polnim organom mahao ispred nosa.

Nedavno je Gastoz izjavio da se raduje odlasku u Pariz jer će biti mamom koja je preživela masakr terorista i bukvalno čula pucnje nedaleko od njihove ulice.

I tako će Gastoz opet biti u epicentru svih zbivanja.

youtube.com/Veliki Brat 2015
Spremna na sve

STEFANI JE UNIŠTILA VELIKOG BRATA

Čim je ušla u kuću Velikog brata, za manje od 48 sati, "vampirica" iz Splita Stefani Banić imala je seks pred kamerama sa menadžerom solarijuma Ervinom Mujakovićem.

Posle seksa poručila nam je da ne pijemo votku jer je ona prethodnu noć pila, pa eto dokle je dogurala i da nije ona kriva što ju je rodila majka kao monsturma. O. K.

Ali Stefani je uhvatila Ervina i narednih noći. Seksali su se pred svima, bez kondoma, sa kondomom...

Zato i ne čudi kada su Stefani odvezli u privatnu kliniku gde su zaključili da postoji opasnost od neželjene trudnoće.

S obzirom da je imala naporan rijaliti, Stefani je izašla pre kraja, i koliko znamo nije bila trudna, a da li se posle seksala, procenite sami.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online