Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 15.01.2019.
15:15
Vestionline A

Godišnjica akcije "Pozorište je i moja kuća"

Akcija "Pozorište je i moja kuća" obeležava prvu godišnjicu 16. januara izvođenjem predstave "Osama-Kasaba u Njujorku".

Promo
 

U okviru ove akcije Zvezdara teatar svakog meseca organizuje predstavu za štićenike "Licaulice" i "Sigurne kuće" uz podršku kompanije "Japan Tobako Internešnal" s kojom Zvezdara teatar ima dugogodišnju saradnju koja je započela akcijom "Da čujemo pozorište". 

- "Pozorište je i moja kuća" je još jedna sjajna inicijativa Zvezdara tetra. Od početka akcije odigrano je devet predstava koje je posetilo blizu 500 ljudi. Presrećna sam što je kompanija u kojoj radim JTI ulepšala i obogatila život ljudima kroz ovu, za dušu važnu aktivnost. Akcija se nastavlja i pozivam sve koji do sada nisu da iskoriste mogućnost i dođu u Zvezdaru na još neku od fenomenalnih predstava - kaže menadžer za komunikacije JTI Snežana Krivokapić.

Podstaknuti uspehom prve akcije "Da čujemo pozorište" koja je trajala dve godine i u okviru koje smo zajednici gluvim omogućili da dolaze na naše predstave, odlučili smo da i organizacijama "Liceulice" i "Sigurna kuća" omogućimo da postanu deo našeg pozorišnog i kulturnog života.

- Permanentno radimo na proširivanju i negovanju publike, želimo da postanemo kuća i onima kojima do sada nismo bili - rekla je Jasna Novakov, izvršna direktorka Zvezdara teatra. 

Svakog meseca pre početka predstave prodavci "Licaulice" u foajeu Zvezdara teatra prodaju časopis. Jedan primerak magazina je 200 dinara, od čega svaki prodavac zaradi 50%. Ostatak novca se koristi za štampanje novih primeraka i/ili programe podrške za prodavce. Svoje utiske nakon predstave sa nama je podelio prodavac časopisa "Licaulice" Tomislav.

- Meni se nije išlo, ali Ana, moja devojka, me je ubedila i stalno me zapitkivala da li mi se sviđa, a ja zbunjen zato što nikad do tad nisam bio u pozorištu. Predstava je bila čudna, neka svađa a i ljubav, neka bomba i sirena, policija i hitna pomoć, neki pas je zavijao i na kraju spasio ljude. Mnogo mi se dopalo, a bilo je lepo i smešno i od sad ću uvek ići kad me pozovete - kaže Tomislav (46).

Želimo da i u narednih godinu dana, koliko je planirano da traje akcija "Pozorište je i moja kuća" omogućimo članovima programa "Liceulice" i "Sigurna kuća" da dolaze u Zvezdara teatar, gledaju predstave na našem repertoaru i osećaju se dobrodošlo.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online