Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 06.06.2016.
11:07
Vestionline A

Poklanjamo karte za 4 predstave!

Predstojeći dani mogu da vam budu prilično ispunjeni kulturom - portal Vestionline vam je, u saradnji sa Teatrom 78, obezbedio ulaznice za veliki broj predstava koje će biti odigrane u okviru Dečjeg glumačkog festivala "Besne gliste u Teatru 78", koji je na programu do 11. juna. U trećem, poslednjem krugu, delimo vam 3x2 ulaznice za četiri predstave koje će biti odigrane u šest termina - na vama je samo da se prijavite do utorka 7. juna do 12 sati i uđete u konkurenciju za nagrade.

Da biste konkurisali, pošaljite nam vaše podatke (puno ime i prezime) na e-mail adresu nagradnaigra@vesti-online.com, a u Subject poruke upišite na koju predstavu biste voleli da idite i konkurišite za dobijanje ulaznica. Spisak predstava za koje možete da konkurišete nalazi se u nastavku teksta, a priliku da osvojite karte možete da iskorstite do utorka 7. juna, do 12 časova, posle čega ćemo najsrećnije putem e-maila obavestiti o dobijanju ulaznica.

Teatar 78
Detalj iz predstave "Marko Kraljević"

Sve predstave biće odigrane u beogradskom Teatru 78, u Resavskoj 78.

1. Taj ludi svet (7. jun u 20.30h, 9. jun u 20.30h) - Svi sa ljubavlju muku muče. A ponajviše Amor koji uporno pokušava da pomogne tinejdžerima u njihovim ljubavnim mukama, ali mu to nikako ne polazi za rukom. Kako će se završiti ljubavne priče I da li će Amor naći leka za početni virus zaljubljivanja zvani pubertitis saznaćete ako pogledate ovu predstavu. *Ova predstava je namenjena deci od 9 do 15 godina.

2. U nedostatku dokaza (8. jun u 19.30h) - Snežana, Mala Sirena, Uspavana Lepotica, Kruela, Crvenkapa  i Marica su vrlo dobro poznati likovi iz bajki koje volimo. Svima je život zakomplikovala jedna osoba - veštica. Sada je vreme za svođenje računa. Ko je bio dobar, a ko nevaljao? Kako je prošla veštica? U našoj priči veštica Veca mora  da objasni svoje postupke, i to pred pravim sudom. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

3. Snežana i patuljci (9. jun u 18.30h) - Toliko poznata tema i više puta ispričana priča, ali opet drugačija. Ovoga puta je to jedna moderna verzija Snežane, sa puno igre i muzičkih numera i sa jednim patuljkom više. U ova moderna vremena, sve počinje izborom za miss, gde nam se kandidatkinje predstavaljaju , svaka onako kako najbolje ume i gde sasvim slučajno kao najlepša biva izabrana lepa Snežana. Tu za nju počinju muke. Lovac na autograme je na maćehinu naredbu  prevarom odvede u gustu šumu, gde se ona upoznaje sa patuljcima. Kasnije odoleva svim maćehinim pokušajima da je poružni uz pomoć kozmetičkih preprata i zaljubljuje se u princa Enesu, koji i nije neki pravi princ, već student medicine. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

4. Mаrko Krаljević (10. jun u 18h, 11. jun u 12h) - Junаk nаd junаcimа Krаljević Mаrko krenuo je po direktivi Cаrice Milice, а u prаtnji svog vernog konjа Šаrcа, dа nаđe musаvog, koji ugrožаvа životnu sredinu bаcаjući đubre i kese. Nа tom putu sreće mnoge, zаljubljuje se u čobаnicu, koju njegovа zаkonitа ljubа Vilа Rаvojlа iz osvete pretvаrа u ovcu, sreće Gаju, Rаju, i Vlаju Jugoviće, nesrećnog Mаksimа Crnojevićа koji se tek oženio. Nа krаju nаrаvno pobeđuje i trаži od musаvog dа se pobrine zа očuvаnje ekologije. *Ova predstava je namenjena deci od 7 do 14 godina.

b

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online