Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 24.05.2016.
10:39
Vestionline A

Poklanjamo karte za 5 predstava!

Predstojeći dani mogu da vam budu prilično ispunjeni kulturom - portal Vestionline vam je, u saradnji sa Teatrom 78, obezbedio ulaznice za veliki broj predstava koje će biti odigrane u okviru Dečjeg glumačkog festivala "Besne gliste u Teatru 78", koji je na programu do 11. juna. U ovom krugu delimo vam 3x2 ulaznice za pet predstava, na vama je samo da se prijavite i uđete u konkurenciju za nagrade. Sve predstave biće odigrane u beogradskom Teatru 78, u Resavskoj 78.

Da biste konkurisali, pošaljite nam vaše podatke (puno ime i prezime) na e-mail adresu nagradnaigra@vesti-online.com, a u Subject poruke upišite na koju predstavu biste voleli da idite i konkurišite za dobijanje ulaznica. Spisak predstava za koje možete da konkurišete nalazi se u nastavku teksta, a priliku da osvojite karte možete da iskorstite do petka 27. aprila, do 12 časova, posle čega ćemo najsrećnije putem e-maila obavestiti o dobijanju ulaznica.

Teatar 78
Plakat za predstavu "Ženske priče"

1. U nedostatku dokaza (29. 5. u 19h) - Snežana, Mala Sirena, Uspavana Lepotica, Kruela, Crvenkapa  i Marica su vrlo dobro poznati likovi iz bajki koje volimo. Svima je život zakomplikovala jedna osoba - veštica. Sada je vreme za svođenje računa. Ko je bio dobar, a ko nevaljao? Kako je prošla veštica? U našoj priči veštica Veca mora  da objasni svoje postupke, i to pred pravim sudom. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

2. Ženske priče (Ženski razgovori) (30. 5. u 20h) - Monolozi Duška Radovića poslužili su kao osnova ovoj predstavi koja govori o  muškom i ženkom poimanju sveta, odnosima, ljubavi  i njihovoj konstantnoj borbi, na jedan krajnje duhovit način. *Ova predstava je namenjena starijoj publici. *Za publiku od 14 godina pa nadalje.

3. Snežana i patuljci (31. 5. u 19.30h) - Toliko poznata tema i više puta ispričana priča, ali opet drugačija. Ovoga puta je to jedna moderna verzija Snežane, sa puno igre i muzičkih numera i sa jednim patuljkom više. U ova moderna vremena, sve počinje izborom za miss, gde nam se kandidatkinje predstavaljaju , svaka onako kako najbolje ume i gde sasvim slučajno kao najlepša biva izabrana lepa Snežana. Tu za nju počinju muke. Lovac na autograme je na maćehinu naredbu  prevarom odvede u gustu šumu, gde se ona upoznaje sa patuljcima. Kasnije odoleva svim maćehinim pokušajima da je poružni uz pomoć kozmetičkih preprata i zaljubljuje se u princa Enesu, koji i nije neki pravi princ, već student medicine. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

Teatar 78
Plakat za predstavu "Snežana i patuljci"

4. Izgubljeno blago (1. 6. u 19.30h) - Radnja se dešava u pozorištu koje se renovira. Pravi se audicija za članove opasne ekspedicije na ostrvo sa blagom. Na audiciju se prijavljuju različiti zanimljivi likovi, sa namerom da pronađu zakopano blago i da se obogate.Svi likovi treba da prođu određene testove hrabrosti i spretnosti.Dešavaju se neverovatne stvari kada svoje prste u sve to umeša i Rica zlica, dugogodišnji lovac na blago. Na kraju predstave otkrivamo da blago čine knjige, da su one najvrednije i da ih treba čuvati. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

Teatar 78
Detalj iz predstave "Izgubljeno blago"

5. Junaci bez bajke (2. 6. u 19.30h) - Devojčici Milici je dosаdilo dа bude junаk po zаdаtku i dа uskаče u bаjke. Posle debаklа sа Zlаtokosom, rešilа je dа postаne sаmostаlni umetnik i dа sаmа smisli i režirа svoju bаjku. Nа tom putu sreće rаzličite junаke i neki od njih pristаju dа učestvuju u njenoj bаjci bez dobrog nаslovа. Sve se zаkomplikuje kаdа se umešа jedаn princ bez belog konjа koji se zаljubljuje u nju i želi dа je oženi po svаku cenu. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

b

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online