Ponedeljak 06.06.2016.
11:07
Vestionline

Poklanjamo karte za 4 predstave!

Da biste konkurisali, pošaljite nam vaše podatke (puno ime i prezime) na e-mail adresu nagradnaigra@vesti-online.com, a u Subject poruke upišite na koju predstavu biste voleli da idite i konkurišite za dobijanje ulaznica. Spisak predstava za koje možete da konkurišete nalazi se u nastavku teksta, a priliku da osvojite karte možete da iskorstite do utorka 7. juna, do 12 časova, posle čega ćemo najsrećnije putem e-maila obavestiti o dobijanju ulaznica.

Teatar 78
Detalj iz predstave "Marko Kraljević"

Sve predstave biće odigrane u beogradskom Teatru 78, u Resavskoj 78.

1. Taj ludi svet (7. jun u 20.30h, 9. jun u 20.30h) - Svi sa ljubavlju muku muče. A ponajviše Amor koji uporno pokušava da pomogne tinejdžerima u njihovim ljubavnim mukama, ali mu to nikako ne polazi za rukom. Kako će se završiti ljubavne priče I da li će Amor naći leka za početni virus zaljubljivanja zvani pubertitis saznaćete ako pogledate ovu predstavu. *Ova predstava je namenjena deci od 9 do 15 godina.

2. U nedostatku dokaza (8. jun u 19.30h) - Snežana, Mala Sirena, Uspavana Lepotica, Kruela, Crvenkapa  i Marica su vrlo dobro poznati likovi iz bajki koje volimo. Svima je život zakomplikovala jedna osoba - veštica. Sada je vreme za svođenje računa. Ko je bio dobar, a ko nevaljao? Kako je prošla veštica? U našoj priči veštica Veca mora  da objasni svoje postupke, i to pred pravim sudom. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

3. Snežana i patuljci (9. jun u 18.30h) - Toliko poznata tema i više puta ispričana priča, ali opet drugačija. Ovoga puta je to jedna moderna verzija Snežane, sa puno igre i muzičkih numera i sa jednim patuljkom više. U ova moderna vremena, sve počinje izborom za miss, gde nam se kandidatkinje predstavaljaju , svaka onako kako najbolje ume i gde sasvim slučajno kao najlepša biva izabrana lepa Snežana. Tu za nju počinju muke. Lovac na autograme je na maćehinu naredbu  prevarom odvede u gustu šumu, gde se ona upoznaje sa patuljcima. Kasnije odoleva svim maćehinim pokušajima da je poružni uz pomoć kozmetičkih preprata i zaljubljuje se u princa Enesu, koji i nije neki pravi princ, već student medicine. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

4. Mаrko Krаljević (10. jun u 18h, 11. jun u 12h) - Junаk nаd junаcimа Krаljević Mаrko krenuo je po direktivi Cаrice Milice, а u prаtnji svog vernog konjа Šаrcа, dа nаđe musаvog, koji ugrožаvа životnu sredinu bаcаjući đubre i kese. Nа tom putu sreće mnoge, zаljubljuje se u čobаnicu, koju njegovа zаkonitа ljubа Vilа Rаvojlа iz osvete pretvаrа u ovcu, sreće Gаju, Rаju, i Vlаju Jugoviće, nesrećnog Mаksimа Crnojevićа koji se tek oženio. Nа krаju nаrаvno pobeđuje i trаži od musаvog dа se pobrine zа očuvаnje ekologije. *Ova predstava je namenjena deci od 7 do 14 godina.

b

2024 © - Vesti online