Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 12.01.2012.
18:11
Smedia A

Režiser: Isekao sam scenu gde Šerbedžija miluje Cecino međunožje

Reditelj "Nečiste krvi" otkriva zašto je skratio seksi scenu folk zvezde i Radeta Šerbedžije.

Svetlana Ceca Ražnatović i Rade Šerbedžija u kultnoj seriji ""Nečista krv"
 



Stojan Stojčić, reditelj "Nečiste krvi", otkriva da je iz filma uklonio deset sekundi u kojima se Ceca pojavljuje skroz gola! On je, kako kaže, zbog poštovanja prema publici odlučio da iseče deo erotske scene u kojoj Rade Šerbedžija strasno miluje Svetlanu Ražnatović na hrpi krompira.

- Bilo bi malo previše da je ostalo tako! U jednom momentu Šerbedžija je u svom umetničkom zanosu povukao Cecinu suknju više nego što treba i stavio ruku tamo gde ne treba. Zbog toga smo to isekli, a i nije bilo predviđeno po scenariju, priča Stojčić za Kurir prvi put od snimanja pomenutog ostvarenja, urađenog pre 20 godina.

Reditelj navodi da Željko Ražnatović nije imao ništa protiv "Nečiste krvi", već protiv Koštane, koju tumači njegova supruga.

- Arkan nije zabranio film. On je samo tražio da se njegova žena izbaci iz filma jer mu se nije dopao. Rekao je da to nije po romanu! Bio je zaljubljen u Cecu. Njemu je smetalo sve što je na bilo koji način vezano za nju, tako smo mu smetali i Rade Šerbedžija i ja, naglašava Stojčić.

Iako pevačicin život sada povezuju sa radnjom serije "Folk", a ona ne zna ni Očenaš da izgovori bez gledanja u papir, reditelj ima samo reči hvale za folk zvezdu.

- Ceca je veliki umetnik i profesionalac, želela je da upiše akademiju. Rade i ja smo bili počeli da je spremamo za prijemni ispit. Bila je jedinstvena. U jednom momentu nam se činilo da bi mogla odigrati i lik Sofke, možda sam pogrešio što to nisam uradio, pita se reditelj posle dve decenije.

Iako je Nenad Milosavljević tvrdio da je trebao da bude autor muzike za film, ali da je pobegao kada je video koja ekipa snima, reditelj "Nečiste krvi" negira da je frontmen Galije ikada bio u konkurenciji.

- Neša Galija nikad nije trebalo da komponuje muziku za "Nečistu krv", jer on nije kompozitor, on je muzičar. Muziku je već uveliko radio Enio Morikone, a rezervni kandidati bili su Goran Bregović, Laza Ristovski i Vlatko Stefanovski. Pljuvati Morikonea, reditelja, Cecu i Šerbedžiju je potvrda kompleksa više vrednosti Neše Galije, kaže Stojčić.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 12.01.2012. 19:58
Serbedzija je u 'umetnickom zanosu' zavukao ruku gde ne treba... To je zvaka koju sam trazio, od sada samo to koristim, izvini mala, ja sam umetnik, malo sam se zaneo...
Četvrtak 12.01.2012. 18:20
hahha,pa cecu su videli golu oni koji su presli preko nje a to je pola jugoslavije plus okolne zemlje(muslimani i ostali).
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online