Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.07.2016.
10:18
alo.rs A

Kad Dačić slavi, pevaju samo zvezde

Kada Ivica Dačić slavi, sve pršti od muzike, hrane i dobre atmosfere. To je dokazano još jednom kada je lider SPS-a slavio 17. rođendan sina Luke. Političar je želeo da proslava bude glamurozna, pa je odabrao luksuznu salu u jednom restoranu van Beograda, a slavlju su prisustvovali Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Aca Lukas i mnogi drugi.

 

A photo posted by #AnaBekuta (@anabekuta1) on Jul 5, 2016 at 3:45pm PDT

- Na slavlju je bilo baš veselo i svi su bili baš raspoloženi. Dačić je sa sinom dočekao sve goste, a zatim su počeli sa zabavom. Mladi Luka je bio presrećan, posebno ga je obradovalo što su na proslavu došli Ana Bekuta i Aca Lukas, koji su njegovi omiljeni pevači. Ana je specijalno za slavljenika otpevala pesme koje je on tražio, a to su "Bekrija" i "Zlatiborske zore". Kada su Aca i Ana u duetu otpevali numeru "Kad zamirišu jorgovani", svi prisutni su skočili na noge i aplaudirali. Slavljenik se veselio i sa svojim bliskim prijateljima - rekao je za "Alo!" izvor koji se našao na licu mesta i dodao da bi Luka mogao da prevaziđe svog tatu u pevanju.

- Luka je na tatu pravi veseljak i obožava dobru muziku. Da je od Ivice nasledio i glas, pokazuje to što se u jednom trenutku latio mikrofona i otpevao nekoliko pesama. Svi su komentarisali da sin peva bolje od tate - rekao je izvor lista.

 

A video posted by #AnaBekuta (@anabekuta1) on Jul 6, 2016 at 2:55am PDT

U dobroj atmosferi su uživali i Dačićevi prijatelji iz sveta politike Dragan Marković Palma, Aleksandar Antić, Ivica Tončev i drugi.

Pevač Aca Lukas imao je samo reči hvale za proslavu.

- Bilo je lepo, skromno, fino. Na proslavi je bio najuži krug prijatelja, a Luki sam pevao njegove omiljene pesme. Bilo je dosta njegovih drugara, a proslava je bila onakva kakva priliči nekome ko puni 17 godina - rekao je Lukas.

Milutin Mrkonjić je bio nešto rečitiji.

- Luka je divan mladi čovek koji apsolutno odgovara vremenu u kojem živi. Poštuje sve ljude, jedan je od najvernijih obožavalaca Ane Bekute i redovno ide na njene nastupe. Srećan sam da je izrastao u ozbiljnog mladog čoveka, koji uspešno završava školu i istovremeno prati društvena kretanja. Luka mnogo bolje peva od Dačića, mlađi je i ima čistiji glas. Ma tri puta je bolji pevač od Ivice. Svi su bili veseli, klinci najviše. Lukas i Ana su jedini od starijih koji su se veselili i pravili dobru atmosferu. Od Ane i mene je dobio kovertu kao poklon, to je deci najpotrebnije - kaže Mrka.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online