Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.01.2016.
17:33
alo.rs, Vestionline A

Ana Bekuta i Mrka kupili penthaus

Bivši ministar Milutin Mrkonjić i njegova "devojka", pevačica Ana Bekuta podigli su vezu na viši nivo - pazarili su stan u luksuznom delu Beograda, u koju su se nedavno i uselili. Naime, par se iz manjeg stana na Vračaru preselio u penthaus novoizgrađenog kompleksa, u kojem kvadrat košta skoro 3.000 evra.

Instagram/Ana Bekuta
"Golupčići" Ana i Mrka sad imaju ceo sprat

- U trenutku kada je počela izgradnja stambenog kompleksa u kojem su kupili stan, Mrkonjić je kontaktirao sa investitorom kako bi se dogovorio o uslovima kupovine. Dopalo mu se mesto na kojem je izgrađena zgrada i materijal od kojeg su rađeni zidovi, zbog čega je kvadrat dosezao cenu i do 3.000 evra. Pošto su stan kaparisali tokom izgradnje, Ana i Mrka su imali priliku čak i da učestvuju u pozicioniranju prostorija onako kako im odgovara. Njihov penthaus zauzeo je čitav sprat i ima dosta staklenih delova. Ubrzo nakon što je zgrada završena, a stan kompletiran, njih dvoje su se uselili i pozvali prijatelje da proslave ulazak u novi dom. Mislim da se stan vodi na Bekutu, ali su ga zajedno iskeširali - kaže izvor Alo blizak paru, koji će uskoro proslaviti četiri godine ljubavi, a tri zajedničkog života.

Oni su do sada živeli u Aninom stanu, koji se takođe nalazi na Vračaru, a koji su zajedničkim finansijskim sredstvima proširili krajem 2012. godine.

- Milutin je pomogao Ani da renoviraju njen tadašnji stan i prošire ga za još jedan sprat, koji je u međuvremenu kupila. Tako su njih dvoje donedavno uživali u 80 kvadrata, ali su poželeli veći komfor. Novi stan ima više od 100 kvadrata i Ana je veoma srećna jer se prethodnih dana prepustila uređivanju, što joj pričinjava zadovoljstvo - kaže naš izvor.

Kako bismo proverili naše navode, pitali smo je da li je tačno da se uselila u novi stan i zašto je ponovo izabrala luksuzni deo grada, na šta nam je ona odgovorila:

- Vračar je grad u gradu, sa šarmom zanatske Čubure, mirisima, bojama i toplinom Kalenića, gospodstvenošću starosedelaca i vulkanskom energijom dođoša. Vračar je način života - s oduševljenjem nam je Ana sasula salvu komplimenata na račun mesta na kojem je odlučila da provede ostatak života, očigledno u zagrljaju bivšeg ministra Milutina Mrkonjića.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online