Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 22.06.2016.
08:30
D. Petrović - Vesti A

Bolesnicima nikad dosta mrtvih

Za samo četiri meseca umrlo je šest vrhunskim srpskih glumaca i umetnika. Međutim, kao da nije dovoljno toliko smrti među poznatim ličnostima, ponovo su počele da se na internetu pojavljuju i lažne vesti o navodnim pogibijama poznatih. Tako se pre neki dan na jednom internet sajtu pojavila morbidna vest kako je pevač Darko Lazić ubio suprugu Anu Sević, pa presudio sebi. Ova lažna vest objavljena je na sajtu koji se bavi prodajom i na ovaj način žele da privuku pažnju i potencijalne kupce?!

Z. K. Munja
Traže zaštitu: Ana Sević i Darko Lazić

Međutim, lažna vest o navodnoj tragediji u porodici Lazić poput požara se pronela estradom, uplašila porodicu i prijatelje, a telefon poznatog pevača i njegove supruge nije prestajao da zvoni. Zbog toga je Ana Sević na društvenoj mreži Fejsbuk napisala otvoreno pismo i zatražila od policije i države da sankcioniše ovakve stvari i zaštiti nju i njenu porodicu.

- Iz dana u dan se pitam u kakvoj zemlji živimo? Da li postoji neko, nešto što nas može zaštiti od bolesnih mozgova? Da li iko ima nameru da uradi bilo šta u vezi sa tim ko i šta objavljuje, piše, izmišlja? Možda ne možeš promeniti i izlečiti svakog pojedinca, ali možeš doneti zakon koji će promeniti i srediti dosta toga u ovoj zemlji - poručila je Ana Sević.

Nije ovo prvi put da se poznate ličnosti, pre svih pevači, nađu na meti i budu živi "sahranjeni". Šaban Šaulić čak sedam puta je proglašavan mrtvim. Ovakve vesti najviše su pogađale njegovu porodicu, a Šaban je svaki put morao da "dokazuje" da je živ i zdrav.

Živeću 100 godina

I Jelena Karleuša se našla na meti jedne ovakve bolesne šale kada je pre nekoliko godina objavljeno da je poginula u saobraćajnoj nesreći. Međutim, pevačica se ubrzo oglasila na Tviteru i poručila da će živeti još sto godina!
- Neee... Ne ide uz mene da poginem u saobraćajnoj nesreći. Živeću još 100 godina. Pevaću i igraću i vašim unucima - poručila je tada Karleuša preko Tvitera.

Svašta će da izmisle: Ceca

Pre nekoliko meseci na jednom bosanskom portalu objavljena je lažna vest da je Ceca Ražnatović pronađena mrtva u svom domu. Pevačica, koja je i sama bila zatečena, brzo se oglasila i svima dala na znanje da je živa i zdrava.

- Šokirana sam da neko može da se igra sa tim stvarima. Samo bolestan um može to da radi - rekla je Ceca, dodavši da ne shvata kako neko može da se igra tuđim životima.

Sličnih problema imao je i Relja Popović kada je objavljeno da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, čak je data i slika smrskanog automobila koji zapravo nije bio njegov. Za Sašu Kovačevića su nedavno objavili da je teško ranjen u pucnjavi na jednom splavu u Beogradu, iako je on tu noć proveo u svom studiju radeći na novim pesmama. Više puta živ je sahranjivan i Aca Lukas. U početku mu je sve to bilo smešno, ali kada je đavo odneo šalu i celu stvar je prijavio policiji.

- Strašno je šta rade bolesni umovi. Ne znam kako je moguće da to uopšte nekome padne na pamet. Ali, važno je da se stane na put tom bolesniku - rekao je tada Lukas.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 23.06.2016. 23:49
"........... Za samo četiri meseca umrlo je šest vrhunskim srpskih glumaca i umetnika. Međutim, kao da nije dovoljno toliko smrti među poznatim ličnostima, ponovo su počele da se na internetu pojavljuju i lažne vesti o navodnim pogibijama poznatih. Tako se pre neki dan na jednom internet sajtu pojavila morbidna vest kako je pevač Darko Lazić ub-io suprugu Anu Sević, pa presudio sebi. Ova lažna vest objavljena je na sajtu koji se bavi prodajom i na ovaj način žele da privuku pažnju i potencijalne kupce?!..........."
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online