Sreda 22.06.2016.
08:30
D. Petrović - Vesti

Bolesnicima nikad dosta mrtvih

Z. K. Munja
Traže zaštitu: Ana Sević i Darko Lazić

Međutim, lažna vest o navodnoj tragediji u porodici Lazić poput požara se pronela estradom, uplašila porodicu i prijatelje, a telefon poznatog pevača i njegove supruge nije prestajao da zvoni. Zbog toga je Ana Sević na društvenoj mreži Fejsbuk napisala otvoreno pismo i zatražila od policije i države da sankcioniše ovakve stvari i zaštiti nju i njenu porodicu.

- Iz dana u dan se pitam u kakvoj zemlji živimo? Da li postoji neko, nešto što nas može zaštiti od bolesnih mozgova? Da li iko ima nameru da uradi bilo šta u vezi sa tim ko i šta objavljuje, piše, izmišlja? Možda ne možeš promeniti i izlečiti svakog pojedinca, ali možeš doneti zakon koji će promeniti i srediti dosta toga u ovoj zemlji - poručila je Ana Sević.

Nije ovo prvi put da se poznate ličnosti, pre svih pevači, nađu na meti i budu živi "sahranjeni". Šaban Šaulić čak sedam puta je proglašavan mrtvim. Ovakve vesti najviše su pogađale njegovu porodicu, a Šaban je svaki put morao da "dokazuje" da je živ i zdrav.

Živeću 100 godina

I Jelena Karleuša se našla na meti jedne ovakve bolesne šale kada je pre nekoliko godina objavljeno da je poginula u saobraćajnoj nesreći. Međutim, pevačica se ubrzo oglasila na Tviteru i poručila da će živeti još sto godina!
- Neee... Ne ide uz mene da poginem u saobraćajnoj nesreći. Živeću još 100 godina. Pevaću i igraću i vašim unucima - poručila je tada Karleuša preko Tvitera.

Svašta će da izmisle: Ceca

Pre nekoliko meseci na jednom bosanskom portalu objavljena je lažna vest da je Ceca Ražnatović pronađena mrtva u svom domu. Pevačica, koja je i sama bila zatečena, brzo se oglasila i svima dala na znanje da je živa i zdrava.

- Šokirana sam da neko može da se igra sa tim stvarima. Samo bolestan um može to da radi - rekla je Ceca, dodavši da ne shvata kako neko može da se igra tuđim životima.

Sličnih problema imao je i Relja Popović kada je objavljeno da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, čak je data i slika smrskanog automobila koji zapravo nije bio njegov. Za Sašu Kovačevića su nedavno objavili da je teško ranjen u pucnjavi na jednom splavu u Beogradu, iako je on tu noć proveo u svom studiju radeći na novim pesmama. Više puta živ je sahranjivan i Aca Lukas. U početku mu je sve to bilo smešno, ali kada je đavo odneo šalu i celu stvar je prijavio policiji.

- Strašno je šta rade bolesni umovi. Ne znam kako je moguće da to uopšte nekome padne na pamet. Ali, važno je da se stane na put tom bolesniku - rekao je tada Lukas.

2024 © - Vesti online