Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 05.07.2014.
09:51
V. Tasić - Vesti A

Tezge na moru pusti san

Ranijih godina pevači su već sa prvim danima leta pakovali kofere i odlazili na crnogorsko primorje gde su ostajali i po tri meseca. Preko dana su uživali na plažama, a uveče pevali po brojnim lokalima duž obale i zabavljali turiste. Na kraju sezone svi su se vraćali kući zadovoljni i punih džepova para. Poslednjih nekoliko godina posla na primorju je sve manje, a ako je suditi po dosadašnjim najavama gostovanja ovog leta posla će biti samo za malobrojne i odabrane.

Na crnogorskom primorju ovog leta pevaće samo najveće zvezde i, ali čak i one samo nekoliko puta tokom sezone i, verovatno, za skromniji honorar nego ranijih godina.

Aca Lukas, jedan od najzaposlenijih pevača na estradi otvora sezonu u Top hilu, najvećoj diskoteci na otvorenom na crnogorskom primorju. Dva koncerta ovog leta na istom mestu imaće Ceca Ražnatović, a posla će biti eventualno za još neku zvezdu iz regiona kao što je Severina Vučković i to je to. Radmila Manojlović ima zakazane nastupe do 1. novembra, ali na tom spisku, bar za sada, nema nijedan nastup na crnogorskom primorju ovog leta. Najzaposlenija mlada Grandova pevačica ne bira posao, pa će narednih meseci uglavnom pevati u BiH, Hrvatskoj i dijaspori. Do budvanske rivijere može eventualno da ode za svoju dušu koliko da se skvasi u moru, ali pod uslovom da joj to obaveze dozvole.

Milica Pavlović nedavno je na društvenim mrežama objavila spisak gostovanja tokom leta i u Budvi će nastupati samo jednom sredinom jula. Ali, zato je zakazala nastup u grčkom letovalištu Paralija poznatom po dolasku velikog broja turista iz Srbije, pa su se preduzimljivi Grci dosetili da pozovu srpsku pevačicu da ih zabavlja.
 

Radno leto sa sinom

Najveća hrvatska zvezda Severina Vučković i ovo leto će provesti radno, a najviše nastupa imaće, naravno, duž hrvatske obale.
- Leto ću provesti sa sinom i radno. Ne želim da znam datume svojih koncerata jer ih ima mnogo. Zbog toga sam veoma srećna i smatram da sam posle svakog koncerta sve mlađa. U tome je tajna - rekla je nedavno Severina.

I Darko Lazić imaće posla ovog leta, nastupaće u Srbiji, BiH i dijaspori, dok crnogorsko primorje ni ne pominje. Ali, zato će imati pune ruke posla nakon porođaja supruge Ane Sević koja će mu podariti ćerkicu. Ranijih godina Zvezde Granda su žarile i palile duž crnogorskog primorja. Već sa prvim danima jula odlazili su u vilu u Utjehi koju bi za njih na tri meseca iznajmio Grand i odatle putovali i kalili se u brojnim lokalima duž obale. Prošle godine se prekinulo sa tom praksom, a ove godine čelnici Granda razmišljanju o manjoj turneji, posebno što je u pitanju deset pevača.


- Imali smo jako puno poziva sa crnogorskog primorja, uglavnom za pojedinačne nastupe, pa sada razmatramo šta je najbolje. Verovatno ćemo uraditi neku manju turneju, a konačnu odluku donećemo u narednih sedam dana - rekao je Žika Jakšić, producent Zvezda Granda i desna ruka Saše Popovića.


Iako je pevačka sezona na crnogorskom primorju tek na početku, ako je suditi po dosadašnjim najavama, biće ovo "sušno" leto za pevače, bar kada su u pitanju nastupi na moru, dok će o ozbiljnoj zaradi većina moći samo da sanja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online