Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.12.2014.
09:14
D. Dušanić - Vesti A

Šaban zaboravio tekst

Tri vrsna interpretatora narodne muzike Haris Džinović, Ana Bekuta i Šaban Šaulić održali su u subotu uveče koncert pod imenom "Melem za dušu" pred oko 10.000 posetilaca u Beogradskoj areni i još jednom dokazali da su majstori svog zanata.

Joj meraka: Haris, Bekuta, Miša Mijatović i Šaban
 

Publika je tri i po sata bila na nogama i zajedno sa njima pevala je brojne hitove. A sve to su zabeležile kamere Pinka, dok su prateće vokale pevali Dragi Domić i Mirjana Aleksić.


Koncert je započeo instrumentalom "Rano je za tugu" u izvođenju orkestra Miše Mijatovića, da bi se ubrzo na sceni pojavio Džinović, pohvalio publiku i zapevao hit "Ostariću, neću znati". Posle sat vremena mikrofon je prepustio Bekuti koja se na sceni pojavila utegnuta u svetlucave pantalone, sako sa šljokicama na reverima i frizurom sa uvojcima. Nakon što je otpevala nekoliko hitova Bekuti je na scenu doneta ogromna korpa sa cvećem. Ona je pročitala poruku, nasmešila se i zahvalila. Iako nije rekla od koga je cveće bilo je jasno da je korpa stigla od njenog životnog partnera Milutina Mrkonjića koji, naravno, nije propustio ni ovaj njen koncert. Bekuta je skakutala na bini, đuskala i bila vesela, a posle njenog bloka pesama zapevao je Šaban koji je bio neuobičajeno pričljiv, pa je pre svake numere imao po nešto da objasni. Nakon što je otpevao hit "Dva galeba bela", obratio se publici.

Uživali u pesmi: Melina Džinović i Milutin Mrkonjić
 


- Dragi Domić me je sad iskritikovao. Kaže mi: "Pa Šabane nije kraj, ima još jedna strofa da se otpeva!" Ali džaba, ja sam je zaboravio. Nema veze, idemo dalje - rekao je Šaban i nastavio da peva.

Od pevača do političara

Od kolega na koncertu Harisa, Bekute i Šabana bili su Hasan Dudić, Milan Dinčić Dinča i Marina Visković, kao i nekolicina političara i sportista. Milorad Mrkonjić je među prvima došao u Arenu, a bila je i Slavica Đukić-Dejanović, Zoran Baki Anđelković, Ljubiša Tumbaković, Zvezdan Terzić, dok su u jednoj od loža sedeli i grandovci Žika Jakšić i njegova supruga Dajana, kao i Brenin sin Viktor Živojinović. Naravno, u Areni su bili i Šabanova supruga Goca i deca Ilda, Mihailo i Sanela sa suprugom Baticom Mirkovićem, kao i Anin sin Igor, i Harisova supruga Melina Džinović.

Za vreme izvođenja pesme "Golubica", na severu je jedan mladić zapalio baklju, ali je obezbeđenje brzo reagovalo i izvelo ga iz dvorane. Dok je Šaban pevao "Sneg je opet Snežana", priključio mu se Haris, pa su u duetu izveli ovu pesmu, a onda je na scenu došla i Ana. Njih troje izveli su još nekoliko numera zajedno, ali kao da nisu imali dovoljno vremena da uvežbaju zajedničke numere, pa se sve svelo na improvizaciju. Pevali su pesme koje su im u trenutku pale na pamet, poput "Zvezda tjera meseca", "Rastao sam pored Dunava", "Nazdravimo dugovi"... Njihov koncert završen je pred ponoć, pa nije bilo bisa, ali se po reakcijama posetilaca videlo da su zadovoljni koncertom.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Zbogom, Kemo!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online