Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 06.10.2014.
11:12
alo.rs A

Zamalo se potukli Lukas i Bosanac

Iako je su svađe i prepirke u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ nekako bile rezervisane za Zoricu Brunclik i Dragana Stojkovića Bosanca, kompozitor je ovaj put mogao da izvuče deblji kraj, i to u okršaju sa Acom Lukasom, zbog čega je čak i snimanje prekinuto!

Drao se na Bosanca jer mu je ovaj rekao da nije kompetentan: Aca Lukas 

Naime, članovi žirija su se sukobili zbog prolaska jednog kandidata, a koliko je rasprava bila žučna, govori i činjenica da su se Lukas i Bosanac zamalo potukli.

Kako nam je rekao izvor koji je u tom trenutku bio na snimanju, pevač je izneo svoje mišljenje sa kojim se nije složio Bosanac, napomenuvši da Acin glas ne bi trebalo previše da se uvažava.


- Vi kako hoćete, ali ja se ne slažem da ovaj kandidat prođe. Drugo, ne znam koliko je baš Aca kompetentan da komentariše nečije pevanje - rekao je Bosanac tokom snimanja ovog šoua, nakon čega je Saša Popović ugasio kamere i zatražio pauzu, a pevač je počeo da viče na kompozitora.

- Ma ko si, bre, ti? - počeo je da urla Lukas, a onda je nastavio žešćim rečnikom.

- Sad ću da te razbijem. Ko si, bre, ti da meni ovako odgovaraš? Mamlaze - vikao je Lukas na Bosanca, dok su Saša Popović i ostali članovi žirija stali između njih kako ne bi došlo do većeg incidenta.

Smatra da Lukas nije kompetentan da komentariše nečije pecvanje: Dragan Stojković Bosanac
 

Kako bismo proverili ove navode, kontaktirali smo sa Draganom Stojkovićem Bosancem, koji smatra da između njega i Lukasa nema problema.

- Ne, ne, sve je u redu. Nema problema nikakvih - rekao nam je Bosanac, a na pitanje u kakvim je odnosima sa Acom, odgovorio nam je pomalo zbunjeno.

- Što pitate? Mislim, OK smo mi, nema problema - bilo je sve što nam je rekao kompozitor.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 06.10.2014. 11:15
Dve obicne folk-muzicke bagre,dva obicna mamlaza i primitivca.
Ponedeljak 06.10.2014. 13:01
Bosanac je pokazao koliko je primitivan I koliko ne uvazava druge, a njegovo delovanje u ziriju nema neki muzicki kvalitet. One kaze "meni se to svidja", nije mi dovoljno dobro". To moze svako od nas da kaze. Vise ga se secamao kako pravi paradu od pritiskanja dugmeta ili ga ne pritisne, da bi sebi napravio cenu. To sto je rekao Lukasu, definitivno govori kakav je covek Bosanac, Primer kakav ne treba biti.
Ponedeljak 06.10.2014. 13:12
A ko je taj Bosanac??? Jer to onaj sto rece "E OVO JE MOJ BOSANAC" !Pa ako je samo tvoj idi u Bosnu a Lukasa ostavi na miru .U vasoj bandi od Sabana do Mrkine sve moj do mojega od strucnosti .Kad mi za nekog kazemo da je "Saban" to bas nije pohvalno ,za "drugi glas " pazi DRUGI glas estrade ,umisljeno celjade ,Bosana HMMM ko je pojma nemam jer nigde ne peva a koliko se razume u muziku i to je HMMM .a Mrkina ceka njega pa da i ona "nesto kaze " . A Zorica i lukas pokusavaju DA VAS DOZOVU PAMETI da se ponasate ko svet ,ESTRADA JE OVO ia ne "ISPIT ZA AKADEMIKA" .Videce se do kraja ko ce proci .I jos nesto znas Bosanac neces naci "PULENA" ma kolko pljuvo Lukasa !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online