Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 18.10.2013.
15:40
S. Đurić - Vesti A

Brenine baklave za članove žirija

Snimanje nove, osme po redu sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda uveliko traje. Kao što su i obećali čelnici ove kuće sve je novo - voditelji, žiri, nova pravila... U Grandovom studiju u Košutnjaku vri kao u košnici. Saša Popović već je zauzeo svoje mesto u specijalnom žiriju i čekao je da se pojavi Lepa Brena koja je delila "klupu" sa njim.

Čekao se i Aca Lukas, koji uz Dragana Stojkovića Bosanca, Šabana Šaulića, Zoricu Brunclik i Snežanu Đurišić odlučuje o sudbini takmičara. Ubrzo u studio je stigla Brena sa Snežanom i njih dve su zauzele svoja mesta. Nova voditeljka Sanja Kužet, odevena u belo, dogovarala se sa Vojom Nedeljkovićem.

Podrška Kemiša

Na snimanju je bio i Miroljub Aranđelović Kemiš, koji je došao da podrži suprugu Zoricu Brunclik. I dok se žiri ludo zabavljao, ali i ozbiljno radio, Saša i Brena su sedeli za svojim stolom i pažljivo pratili sve šta se dešava na sceni, ali i u žiriju. Brena bi tokom pauza odlazila do kolega da bi razmenili mišljenje, ali i pričala sa publikom koja je u studiju, jer je zanimalo i njihovo mišljenje o kandidatima.

Čekao se još Lukas koji je ubrzo stigao i šminkerka ga je uzela u svoje ruke. I dok se žiri pripremao za snimanje još jedne emisije, kandidati su uzbuđeno čekali početak. Svi su želeli da se pokažu u što boljem svetlu, a stigli su iz svih krajeva Srbije i regiona. Sve je spremno i snimatelj je dao znak za početak.


- Snima se! - najavio je asistent studija, kamere su se popalile i snimanje je moglo da počne.


Kandidat je u prvom krugu sakriven iza zavese, pa žiri čuje samo kako peva, a ne zna ni njegovo ime. Sudeći po reakciji članova žirija, ovaj takmičar nije prošao. Ekspresno je završio svoje izvođenje i saznali smo da dolazi iz Makedonije. Prema novim pravilima, ako se nekom od članova žirija svidi kandidat, pritiska taster i zavesa se malo podigne.

Međutim, potrebno je da svih pet članova pritisne taster da bi se zavesa podigla do kraja i žiri video kandidata. Već po prvim reakcijama na snimanju, jasno je da gledaoce očekuje uzbudljiv šou, ali i da se žiri odlično zabavlja. Najveselija je bila Zorica Brunclik, koja svako malo zaigra i zapeva ako joj se dopadne pesma ili ubeđuje kolege da propuste takmičara.


Posle izvesnog vremena, kamere su se preselile iza scene da se urade razgovori sa takmičarima, a žiri to koristi da se odmori. Aca Lukas voli da izađe napolje i zapali cigaretu. Pauzu žiri je iskoristio i da se zasladi baklavama koje je donela Brena da počasti kolege.


- Super je na snimanju, odlično se zabavljamo - kaže Lukas, od čijeg suda mnogi strepe, jer je najoštriji prema kandidatima.


- Ovo će biti veče Šabana Šaulića - dodao je jedan od organizatora kada je snimanje nastavljeno, jer je većina takmičara pevala baš njegove pesme. I baš tada ga je pogodilo izvođenje jednog od njegovih hitova, pa je Šaban u transu podigao ruke uvis. Snežana, koja je sela pored Bosanca, kaže mu da ne bude mnogo strog, već malo popustljiviji prema takmičarima, ali ovaj muzičar se ne da tako lako.


- Dokaz da nema protekcije je sin našeg kolege Frenkija, koji nije prošao dalje iako je njegov otac svirao sa Brenom i sa mnom u Slatkom grehu - kaže Popović.

POVEZANE VESTI

Petak 18.10.2013. 16:29
Moze li se Srbija osloboditi ovih likova,i ovako tupavih emisija??
Nedelja 20.10.2013. 12:02
Jel' neko sprema novi roman i sveta srpske "elite"?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online