Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 06.10.2014.
11:12
alo.rs A
Iako je su svađe i prepirke u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ nekako bile rezervisane za Zoricu Brunclik i Dragana Stojkovića Bosanca, kompozitor je ovaj put mogao da izvuče deblji kraj, i to u okršaju sa Acom Lukasom, zbog čega je čak i snimanje prekinuto!
Utorak 07.10.2014.13:01
Da li vi uopste znate ko je Dragan Stojkovic Bosanac?Covek koji je ostavio bezbroj pesama koje se dan danas pevaju.To je kompozitor koji je napisao najvise hitova Ani Bekuti,Sabanu i jos dosta poznatim pevacima.I sada neka uvreda posto je drogiranom majmunu rekao da nema veze sa muzikom.Rekao je samo istinu.Aca Lukas poceo u Rok Bendu Viktorija kao klavijaturista i onda poceo da peva kopije narodjnjaka.Takvih muzicara ima na tone u Srbiji.Kupe Synt,puste matricu i udri.Evo par dokaza o Bosancu pa sami procenite ko je umetnik. http://www.youtube.com/watch?v=gvgkt4Hr0sU http://www.youtube.com/watch?v=uSDxzI5a4mE
Sreda 08.10.2014.12:57
Osoba koja ucestvuje u javnom regrutovanju prostitutki,i jos kao clan zirija ne zasluzije da se o njemu lepo pise. Dzaba njemu njegova karijera kada je pao na ove grane primitivizma i sunda,cak je i njegova cerka clan ovom prostakluka.
Ponedeljak 06.10.2014.13:01
Bosanac je pokazao koliko je primitivan I koliko ne uvazava druge, a njegovo delovanje u ziriju nema neki muzicki kvalitet. One kaze "meni se to svidja", nije mi dovoljno dobro". To moze svako od nas da kaze. Vise ga se secamao kako pravi paradu od pritiskanja dugmeta ili ga ne pritisne, da bi sebi napravio cenu. To sto je rekao Lukasu, definitivno govori kakav je covek Bosanac, Primer kakav ne treba biti.
Ponedeljak 06.10.2014.13:02
Bosanac je pokazao koliko je primitivan I koliko ne uvazava druge, a njegovo delovanje u ziriju nema neki muzicki kvalitet. One kaze "meni se to svidja", "nije mi dovoljno dobro". To moze svako od nas da kaze. Vise ga se secamao kako pravi paradu od pritiskanja dugmeta ili ga ne pritisne, da bi sebi napravio cenu. To sto je rekao Lukasu, definitivno govori kakav je covek Bosanac, Primer kakav ne treba biti.
Ponedeljak 06.10.2014.13:12
A ko je taj Bosanac??? Jer to onaj sto rece "E OVO JE MOJ BOSANAC" !Pa ako je samo tvoj idi u Bosnu a Lukasa ostavi na miru .U vasoj bandi od Sabana do Mrkine sve moj do mojega od strucnosti .Kad mi za nekog kazemo da je "Saban" to bas nije pohvalno ,za "drugi glas " pazi DRUGI glas estrade ,umisljeno celjade ,Bosana HMMM ko je pojma nemam jer nigde ne peva a koliko se razume u muziku i to je HMMM .a Mrkina ceka njega pa da i ona "nesto kaze " . A Zorica i lukas pokusavaju DA VAS DOZOVU PAMETI da se ponasate ko svet ,ESTRADA JE OVO ia ne "ISPIT ZA AKADEMIKA" .Videce se do kraja ko ce proci .I jos nesto znas Bosanac neces naci "PULENA" ma kolko pljuvo Lukasa !
Ponedeljak 06.10.2014.16:34
Gledao sam jedno vreme ovu Muzicku raspravu, i tada mi je zapalo u oci da upravo taj BOSANAC toliko Primitivan da cak i vredza Kandidate.Sramota da ovako jedan samouki Harmonikas, daje svoje uvredljive komentare.ZORICA Je prava objektivna, razume se i zna da kaze sve na lep nacin,SABAN se razume ali sve stoji do njegovog Raspolozenja, ACA je ko ACA vrlo je objektivan, SNEZA je ko i ZOKA Majka pa sve Razume u Osecanju.Daklen SALE Izmeni B....ca i moze da se dalje gledaju nove Zvezde.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)