Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 25.06.2014.
07:45
V. Tasić - Vesti A

Vendi: Posle Šešelja svi su smešni

Sve glasnije priče o povratku Vojislava Šešelja u Srbiju iz zatvora u Hagu unele su nervozu među njegove protivnike, ali ima i onih koji se rado sete druženja sa liderom radikala. Vesna Vukelić Vendi (42) godinu dana bila je u ljubavnoj romansi s njim, iako ne želi mnogo da priča o tome zbog Šešeljeve supruge i porodice.

Nije se okoristila kao Ana od Mrke, kaže Vendi
 

- Ne bih mnogo da pričam, jer nema smisla. Ali, sećanja su mi sveža, iako je od tada prošlo više od dve decenije. Imala sam samo 19 godina kada smo se prvi put sreli. I tada sam bila osvajač, nisam podnosila da mi se neko udvara i da mi priča bajke. Nisam gubila vreme i čim smo se upoznali preko Minimaksa prišla sam mu rekla: "Ti mi se sviđaš, ti to znaš, a i ja se tebi opasno sviđam, znam to i mi ćemo se zabavljati!" Stajao je i gledao me kao hipnotisan, jedva je prozborio: "Da, zabavljaćemo se!" Godina dana smo bili zajedno i živela sam u njegovom domu - kaže Vendi.


Zašto ste raskinuli?
- Kad gledam sa ove vremenske distance, ja sam i tada bila zrela za svoje godine, dobro sam znala šta hoću, a šta neću. Jednostavno, ne mogu dve superiorne osobe sa beskompromisnim stavovima da trče istu trku. Ja sam presekla tu vezu, nisam htela da budem samo nečija žena, već kao i uvek da budem svoja. S njim tako nije moglo, a ja nisam htela da se kockam sa svojim životom ubeđujući sebe da će se on promeniti.


Nedavno je Vesna Rivas rekla da je Šešelj pokušavao da od vas napravi domaćicu i da ga nikada niste prežali. Da li je to istina?
- Ne volim da me pominje Vesna Rivas, ali rekla je istinu bar u prvoj polovini rečenice. Jeste, hteo je da od mene napravi domaćicu i ženu po svojoj meri, a ja nisam bila spremna na to. Ali, nije tačno da ga nisam prežalila. Tih godinu dana, koliko smo proveli zajedno, bio je moj izbor. On je jedinstven čovek i posle njega bilo mi je teško da nađem muškarca koji bi mogao da mi papira. Sve muškarce koje sam sretala kasnije poredila sam sa Šešeljem, ali niko nije bio jak i jedinstven kao on.


Koliko su političari darežljivi i galantni?
- Niti su darežljivi, niti su galantni. Samo mažu i lažu. Ne mislim na Šešelja. Niko se od veze sa političarima nije ovajdio. Neke pevačice su dobile samo toliko da su se zbog njih povlačile po novinama i uživale u tome. Mene političari posle Voje u životu nisu zanimali. Svi su posle njega bili smešni, nimalo vredni moje pažnje. Ja ne verujem u veze pevačica i političara.


Hoćete da kažete da niste imali koristi od te veze?
- Koristi?! Nikada me korist nije zanimala. Krivo mi je samo što tada nisam više zagrebala neke stvari. Uz Šešelja sam videla kako funkcioniše politika i naučila od njega kako se ne trošiti bespotrebno. On je puštao sve oko sebe da budu glasniji od njega. Nije želeo da se troši nadvikujući se s njima. Samo bi ih pustio da se iskokodaču, a onda ih je kao figure u šahu jeo i sklanjao.
 
Ipak, postoje pevačice koje se dobro snalaze u vezama sa političarima kao što je recimo Ana Bekuta koja je procvetala u romansi sa bivšim ministrom Mrkonjićem...?

- Ana Bekuta se tu lepo ovajdila, Mrkonjić joj je dobro uhlebljenje. Ona je njemu recka i cenim to što on svoje recke javno pokazuje! On je inače čovek koji ni sam sebe ne razume šta priča. Samo, čudno mi je tu kako se Mrkonjić ne pita kako se to Bekuta naprasno zaljubila u njegovu starost? Do susreta sa njim ona je šetala samo mnogo mlađe momke i bila je poznata po tome što voli isključivo - piletinu. Ali, baš me briga, to je njen život i prostački je baviti se time - kaže Vendi.

POVEZANE VESTI

Sreda 25.06.2014. 09:01
Sta sve prozborise botoksirane uvek spremne poluotvorene silikonske djusne, i to bez upotrebe mozga, jer nije u funkciji.
Sreda 25.06.2014. 10:58
nasla faca da se eksponira posto je niko ne konstatuje. Pametnica u pokusaju. Ko nju smatra ozbiljnim ? Mozda cerka a ni to nije sigurno, mislim da se dete krije od sramote...
Sreda 25.06.2014. 12:48
Bravo Vendi, idealka ste, fali vam samo jos Ekrem Jevric i da vas BRENDIRAMO, DA VAS POSTAVIMO DA BUDETE BREND SRBIJE. Hahahahaha, *jebote koji ste vi par bili, mogo sam da zamislim. Ovo je vise zalosno, kom pada napamet za propalitete, ako ste mislili da zabavite citaoce uspeli ste. Malo sutra.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online