Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 11.12.2013.
15:02
E. V. A

Ana u policiji pričala o batinama

Skandal oko Adila Maksutovića (30), koji je u petak uveče prebio nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, ćerku Džeja Ramadanovskog, ne jenjava. Iako je u saopštenju poslatom medijima tvrdio "da je sve laž i da neko pokušava da mu smesti aferu", ispostavilo se da je ipak brutalno pretukao nevenčanu suprugu koja mu je pre manje od dva meseca rodila sina Adriana. Ana je slikana ispred policijske stanice u Borči gde je više od dva sata uz suze pričala inspektorima o batinama koje je dobila od Adila.

Od ljubavi do nasilja: Ana Ramadanovski i Adil Maksutović

- Uhvatio me za kosu, udarao me i šutirao. Pala sam na pod. Čupao me je, vukao i udarao u stomak - pričala je Ana koja je od nasilnika pobegla kod majke Nade koja živi u komšiluku, ostavivši dvomesečnog sina kod oca.

Odatle je pozvala policiju, dala izjavu i potom se u pratnji policajaca vratila po dete. Međutim, drama mlade žene nije se tu završila. Zbog bolova u stomaku sutradan je otišla u bolnicu u Višegradskoj gde je utvrđeno da ima hematome po glavi i stomaku gde je još vidljiva sveža rana od carskog reza nakon porođaja. Lekari ginekološkog odeljenja u bolnici potvrdili su da je Ana Ramadanovski zatražila lekarsku pomoć u njihovoj ustanovi, da su ustanovljene povrede i hematomi po glavi i stomaku, ali da nije bilo potrebe da je zadrže na bolničkom lečenju.


- Sada sam dobro, neću da mu se vratim, ali neću ni da ga teretim - rekla je Ana Ramadanovski za beogradske medije.


Međutim, zakonska procedura je drugačija. Pevač je pozvan u policiju da da izjavu i posle toga u dogovoru sa Prvim osnovnim tužilaštvom biće doneta odluka da li će protiv njega biti podneta krivična prijava. O celom slučaju svoje mišljenje imaju i stručnjaci.


- Adil nas je sve iznenadio. To što negira celu priču je logično - dugo je uživao na lovorika. On je mlad čovek koji je pokušao da ostvari svoje snove i kad je u tome uspeo ispostavilo se da je breme slave preteško. Bojim se da nije bio spreman za to. Rođenje deteta je atmosfera u kojoj dolazi do slabljenja potencijala ličnosti. Žene su posle porođaja napete, razdražljive, što je normalno, ali nažalost kod nas muškarci uglavnom nisu naučili kako da se nose s tim. Imaju tradicionalan mehanizam reagovanja - nasiljem. A nasilje je za svaku osudu - kaže psiholog dr Aleksandra Janković i dodaje:


- Nije mi se dopalo što je u mnogim emisijama Adil pričao da obožava sina, da je presrećan, da mnogo radi. Ako toliko radi, ako gostuje u toliko emisija kad uopšte ima vremena da bude uz ženu i dete? Ljubav i sreća se ne iskazuju samo pričom. Super je to što on priča po televiziji, ali gde je on tu kao roditelj? - zaključuje Aleksandra.


Nakon saopštenja koje je prosledio medijima u ponedeljak, Maksutović se više nije oglašavao, a i šta bi rekao. Osim što je brutalno prebio nevenčanu suprugu, on je slagao i javnost.
 

Ne štitim muškarce, ali...

- Statistike kažu da je u 80 do 90 odsto nasilje muškaraca prema ženama. Ali, postoji i nasilje žena prema muškarcima, koje je verbalno unižavanje muškarca. Počinje pričom o prevarama, kreće svađa... Priroda je ženama dala verbalnu spretnost koju one vešto koriste, a muškarci potežu svoj argument - mišiće. Dao bih savet obema stranama - muškarci, budite jači u mentalnom nadmudrivanju, a vi, žene - zaustavite svoje jezike. Da se razumemo, ne štitim muškarce, ali bi žene morale da malo mudrije koriste svoju verbalnu nadmoć - kaže prof. dr Jovan Marić, psihijatar.

POVEZANE VESTI

Sreda 11.12.2013. 15:23
Dosta vise o ovim cergarima,istukao zenu,pa sta? To je kod ovih normalna stvar...nazalost.
Sreda 11.12.2013. 21:06
Ciganska posla da, slažem se ! Ali i slika i prilika današnjeg života....mladi se zaljube, ekspresno sklapaju brak bez da su se malo bolje upoznali, dođe beba....Misle da je život i brak med & mlijeko...i pri prvoj životnoj poteškoći nema uzajamne tolerancije i razumjevanja, najlakše se potući, završiti u policiji i vratiti se roditeljima. Mladi ne shvataju da je brak kao biljka koju treba svakodnevno njegovati i gajiti.......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online