Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 10.12.2013.
15:03
V. Tasić - Vesti A

Adil: Nisam tukao Anu!

Priča o tome kako je Adil Maksutović (30) pretukao suprugu Anu, inače ćerku Džeja Ramadanovskog, kao bomba je odjeknula na estradi. Pevač, koji važi za izuzetno mirnog, finog, kulturnog i lepo vaspitanog dečka, od početka karijere brižljivo gradi sliku o sebi. Ne daje intervjue za štampane medije uz obrazloženje da ne želi da iko "pogrešno interpretira njegove reči", kloni se problematičnih situacija i skandala.

Ples ćerke i tate: Ana i Džej Ramadanovski i Adil Maksutović

Međutim, kako pišu beogradski mediji idilična priča o tome kako menja sinu pelene i pomaže ženi oko bebe pada u vodu nakon što je Ana navodno posle njegovih batina ne samo slučaj porodičnog nasilja prijavila policiji, već je zbog hematoma od udaraca u stomaku i još sveže rane posle carskog reza morala i u bolnicu. Za iste novine Džej je navodno potvrdio da se dogodio incident, a onda se na jednom portalu oglasio i Adil oštro demantujući celu priču uz obrazloženje da neko pokušava da mu smesti aferu.


- Ovo je potpuna neistina i moja porodica je šokirana tvrdnjama da sam pretukao suprugu. Ana i ja se nismo ni posvađali, a kamoli potukli. Tužiću dnevni list koji je na naslovnu stranu stavio ovu informaciju, sa sve izjavama koje su potpuno lažne. Karijeru sam godinama gradio isključivo na glasu, nikada na skandalima i ne mogu da verujem da se neko služi ovako pokvarenim nameštaljkama. Žao mi je što živim u zemlji gde se informacije izmišljaju zarad tiraža. Naravno, nisu svi mediji takvi, ali oni koji su preneli ove laži, biće tuženi! Nikada se nisam bavio demantovanjem, ali ću vama reći da mi je iskreno žao što je moja porodica dovedena u ovu situaciju. Da li govorim istinu, može se proveriti i u policiji i u Hitnoj pomoći - rekao je Adil Maksutović.

U pokušaju da saznamo šta se zaista dogodilo novinar "Vesti" zvao je Džeja Ramadanovskog, koji je bio nedostupan, ali i Marka Đurkovića, menadžera Maksutovića, čiji je telefon uzalud zvonio.


Bilo kako bilo istinu za sada znaju samo Adil i Ana, ali nema sumnje da će sve izaći na svetlo dana, jer koliko god se javne ličnosti trudile da sakriju istinu ona se ipak dozna. O tome šta su sve preživele trpeći nasilje u porodici progovorile su mnoge žene sa estrade. Najsvežiji je primer Verice i Marije Šerifović, koja je u svom dokumentarcu "Ispovest" iznele mnoštvo neprijatnih detalja iz svog života, dok je Verica prvi put javno progovrila o batinama koje je godinama trpela od tadašnjeg muža Rajka. Iako su mnogi na estradi odlično znali šta se dešava u domu Šerifovića, svi su ćutali...


Kada smo pozvali nekolicinu poznatih muškaraca da daju svoj komentar na temu porodičnog nasilja, nisu bili raspoloženi za razgovor. Rekli su da ne bi da pričaju "o glupostima", da ima lepših stvari od nasilja u porodici! Verovatno se i oni plaše da ne kažu nešto što bi otkrilo da ni oni nisu cvećke.
 

Šamarao sam se sa ženom

- Muka je što licemerje cveta na sve strane i što svi kalkulišu šta da kažu kako bi ispali bolji i pametniji. Da se razumemo - veze i brakovi nisu samo med i mleko. Naravno da sam protiv svakog nasilja, ali i meni i mojoj ženi Marini se dešavalo da tresnemo šamar jedno drugom. Ne mogu sad da glumim moralistu, kad sam se ja šamarao i sa Marijom Milošević... Šta da radim, temperament - iskren je Ivan Gavrilović.
Zbog porodičnog nasilja i batina u bolnici je u maju završila Maja Marijana, koja danas za sve to samo kaže da je - daleka prošlost.

POVEZANE VESTI

Utorak 10.12.2013. 15:16
one koje se opet vracaju tim siledzijama,nisu nista bolje od njih
Utorak 10.12.2013. 15:21
Ма нека си! Сигурно није било без разлога.
Sreda 11.12.2013. 15:48
Ako je ovo sve tačno kako pišu mediji....STRAŠNOOO
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online