Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 24.05.2013.
10:26
Telegraf A

Ana ljubila Mrku na koncertu

Ana Bekuta održala je treći solistički koncert u "Sava centru". Spektakl koji je trajao više od dva sata obeležili su fenomenalni efekti, vesela atmosfera, nekoliko gostiju, mnogo poznatih ličnosti, ali i poljupci sa emotivnim partnerom Milutinom Mrkonjićem, piše portal Telegraf.rs.

Ana Bekuta čestitala je svom dragom rođendan
 

Sa malim zakašnjenjem Ana je ušla kroz publiku i zapevala pesmu “Opet imam razlog da živim“. Simbolično, Bekuta se publici obratila rečima:

"Dobro veče prijatelji moji, kolege moje drage i svi vi koji ste večeras sa mnom. Prvu pesmu sam otpevala sa namerom, jer ja zaista imam veliki razlog da živim. Želim da sve žene imaju ovako veliki razlog kao ja".

Usledile su pesme sa novog albuma pod nazivom “Hvala ljubavi“, a pevačica se nekoliko puta spuštala do svog izabranika, te mu udeljivala poljupce, a publika je odobravajuće aplaudirala. Ana je bila obučena u zelenu haljinu do poda, a tokom koncerta presvlačila se tri puta.

Smenjivale su se nove pesme, a nakon nešto više od pola sata, Ana je najavila svog prvog gosta, Šabana Šaulića, sa kojim je otpevala duet “Crveno sunce“. Nakon toga, Šaban je oduševio publiku sa svoja dva hita “Žal” i “Kraljica moga srca“.

Šabana je iz publike bodrila supruga, ministar Mrkonjić i puno kolega, među kojima Zorica Marković, Olja Karleuša sa suprugom, Lepa Lukić, Sanja Đorđević, Predrag Živković Tozovac, Daria Stanojević sa dečkom, Zoran Lilić, Šerif Konjević, ali i Toma Fila, Ana Sević i Katarina Didanović.

Publika je sve vreme igrala, a prskalice su dočarale atmosferu. Pevačica je sve vreme silazila i pravila kontakt sa publikom, slikala se tokom izvođenja i primala cveće. Milutin je iz prvog reda bodrio svoju izabranicu i sve vreme se veselio sa prijateljima.

Pre sledeće pauze usledio je duet sa drugim gostom Željkom Joksmovićem, koji je izazvao opštu pometnju kod pripadnica lepšeg pola, pojavivši se u crnom uskom odelu. Joksimović je otpevao “Nesanicu” u duetu sa Anom, a nakon toga se pozdravio sa publikom. Bekuta je odmah najavila gosta iznenađenja, Gocu Lazarević, koja je izjavila da je pre samog koncerta saznala da će biti gost. Lazarevićeva je odmah zapevala svoje najveće hitove, a pesma “Vidovdan” rasplakala je prisutne.

Pevačica je nastavila sa svojim najvećim hitovima, a pesmu “Treba vremena” posvetila je svom emotivnom partneru. "Ovu pesmu posvećujem jednoj osobi koja je veoma važna u mom životu. Danas je njegov rođendan i ovo je moj poklon njemu".

Posle mnogobrojnih hitova, Ana je nakon više od dva sata, uz srebrne konfete koje su padale sa plafona, sa dva bisa završila koncert.

POVEZANE VESTI

Subota 25.05.2013. 07:33
Mrkonjić je ovoj Bekuti bio injekcija u karijeri.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online